More

  Câștigă una dintre cele 10 cazări duble în Cluj în perioada 2 – 6 august 2018

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În perioada 19 – 29 iulie 2018, Telekom Romania desfășoară o campanie prin care ai posibilitatea să câștigi unul dintre cele 10 locuri duble de dormit în Cluj între 2 – 6 august 2018.

  Vrei cazare în Cluj în timpul celui mai mare festival de muzică de la începutul lunii august? Tot ce trebuie să faci este să scanezi orice e portocaliu sau să încarci din galeria ta o poză cu acceași culoare și câștigi unul dintre cele 10 locuri duble de dormit în Cluj între 2 – 6 august.

  Să găsești cazare în Cluj în perioada în care se desfășoară festivalul Untold nu este deloc ușor.

  Pe lângă faptul că prețurile pentru închirierea garsonierele și apartamentelor pentru 4 nopți de cazare sunt echivalente cu o lună de chirie în București, s-ar putea chiar să fii nevoit la același preț să împarți locuința cu 2 sau mai multe persoane, uneori chiar străine.

  În vederea participării la Concursul ”Scanează portocaliu, câștigă magenta”, organizat de Telekom, se pot înscrie numai persoane fizice, cetaățeni români, cu domiciliul sau reședința în România și care, la data înscrierii, au împlinit vârsta de 18 ani.

  Nu pot participa la Concurs salariații societăților Telekom Romania, colaboratorii acestora implicați în organizarea și desfășurarea Concursului și membrii familiilor tuturor acestora (copii, părinti, frați/surori, soț/soție).

  În cadrul Concursului vor fi acordate 10 premii prin tragere la sorți ce constau în camera cu 2 locuri în regim hotelier, la Căminul Facultății de Arte din Cluj, pentru perioada 02 – 06 august 2018.

  Valoarea totală a premiilor oferite în cadrul campaniei este de 4.000 lei (TVA inclus). În cadrul campaniei, se vor efectua 5 trageri la sorți,ce vor avea loc în perioada 24.07.2018 – 30.07.2018, în prezența unui notar public. Mai multe detalii despre campanie găsiți pe site-ul operatorului de telefonie mobilă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.