More

  Cum transferi și faci back-up de date eficient de pe iPhone și iPad pe PC

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Atragem periodic atenția asupra efectuării unui back-up de date, fie că vorbim de smartphone, tabletă, laptop sau PC. Este esențial să te asiguri că documentele tale sunt în siguranță și poți să te bucuri de ele în orice moment, fără niciun fel de alte provocări.

  Dacă te întrebi cum poți administra și transfera date precum poze, muzică, videoclipuri și contacte din telefonul tău iPhone, astăzi îți recomandăm soluția IOTransfer 3, pe care am testat-o recent la Noobz.

  IOTransfer 3 te ajută să transferi cu ușurință poze între iPhone, iPad și PC. Cu un singur click, poți să faci back-up la fotografiile tale pe computer, fără să folosești iTunes.

  Pentru ca lucrurile să fie și mai ușoare, ai posibilitatea să îți administrezi amintirile oriunde și oricând, iar dacă vrei, poți să ștergi albumele în grup pentru a economisi spațiu.

  Transferul este la fel de ușor și în ceea ce privește muzica. Aceasta poate fi mutată de pe iPhone, iPod și iPad pe PC la fel, cu un singur click.

  Folosind IOTransfer 3 poți accesa și distribui muzica preferată cu cei dragi în orice moment. Nu vor exista limitări și te vei putea bucura de muzică așa cum îți place.

  Videoclipurile și filmele pot, de asemenea, să fie mutate de pe iPhone și iPad pe computer. Dacă înainte această activitate era o reală provocare, lucrurile se schimbă radical prin software-ul testat recent de noi.

  Foarte important este să transferi și să faci periodic back-up la agenda telefonică, pentru că accidentele au loc frecvent și nimic nu garantează că nu vei pierde toate contactele atunci când telefonul suferă o defecțiune.

  IOTransfer nu asigură back-ul și administrare doar pentru poze, muzică, video și contacte. Acesta te ajută să menții în siguranță inclusiv podcasturile pe care le-ai realizat, ebook-urile sau înregistrările vocale.

  Cum instalezi IOTransfer 3

  Soluția de back-up și administrare date de pe iPhone și iPad pe PC IOTransfer 3 poate fi descărcată de pe www.iotransfer.net, dar versiunea gratuită (de test) are beneficii limitate, în sensul că oferă posibilitatea de testare vreme de 7 zile, după care vei fi nevoit să plătești un abonament pe 1 an de zile sau pe viață.

  IOTransfer 3 se instalează foarte simplu și destul de rapid și este ușor de utilizat, de vreme ce are o interfață intuitivă.

  După ce descarci soluția și o instalezi pe computer, trebuie să instalezi driverele Apple.

  Apoi, tot ce îți mai rămâne de făcut este să conectezi iPhone-ul sau iPad-ul la PC pentru a administra datele așa cum dorești.

  Opțiunile de abonament IOTransfer 3 disponibile le puteți consulta în secțiunea Store a site-ului, unde veți vedea și ce reduceri sunt disponibile în perioada verii.

  De asemenea, în perioada de testare de 7 zile nu ai posibilitatea să administrezi datele și să le ștergi. În schimbi, ai acces la funcționalitățile legate de descărcare video de pe YouTube, Twitch, Facebook, Twitter și Instagram și transfer de conținut de pe iPhone și iPad pe PC.

  Poți să transferi sau să ștergi 20 de documente pe zi, timp de 7 zile în varianta de test, iar dacă activezi abonamentul IOTransfer 3 PRO, beneficiezi nelimitat de administrare, transfer și back-up de poze, muzică, video, contacte și nu numai.

  De asemenea, poți descarci direct și să convertești online videoclipuri HD pe PC, iPhone, iPad și iPod Touch, cum de altfel poți să curăți și să arunci la gunoi documente pentru a elibera din spațiu de memorie pe care îl ai pe dispozitivele iOS.

  Pentru mai multe tutoriale de utilizare a IOTransfer, poți accesa pagina de Facebook și canalul de YouTube al companiei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.