More

  EISA Awards: Nokia 7 Plus este cel mai bun smartphone pentru consumatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nokia 7 Plus a fost desemnat cel mai bun produs al anului, la categoria Consumer Smartphone, în cadrul EISA Awards, organizată de către Asociația de Experți în Imagistică și Sunet (EISA).

  Juriul care acordă premiile EISA este reprezentat de cel mai mare grup independent de experți de la nivel mondial, fiind format din peste 55 dintre cele mai cunoscute reviste și website-uri de specialitate, din zona IT&C.

  Nokia 7 Plus a fost apreciat de către toți membrii juriului pentru design-ul atrăgător, performanța de top și imagistica impresionantă, în urma testării comparative între mai multe terminale concurente, din cadrul uneia dintre cele mai competitive categorii ale premiilor EISA.

  „Nokia 7 Plus este telefonul care transpune cu fidelitate esența companiei HMD Global, motiv pentru care suntem mai mult decât încântați că este atât de apreciat de către experții din industrie. Ne propunem să creăm smartphone-uri care îmbină perfect puterea, caracteristicile foto și design-ul atrăgător, pentru toate categoriile de preț.

  Nokia 7 Plus validează misiunea noastră de a lansa terminale pe cât de atrăgătoare, pe atât de performante, disponibile la un preț excepțional. Recunoașterea oferită de către o asociație atât de importantă precum este EISA smartphone-ului Nokia 7 Plus, demonstrează că este posibil ca un singur terminal să întrunească atât un design emblematic, cât și performanța tehnică” a declarat Juho Sarvikas, Manager de Produs HMD Global.

  Nokia 7 Plus: telefonul-erou Nokia, accesibil pentru fiecare

  Conceput să creeze conținut de calitate, Nokia 7 Plus este adevăratul erou din portofoliul de smartphone-uri Nokia. Cu ajutorul opticii inovatoare și al algoritmilor de imagistică, Nokia 7 Plus transformă fiecare moment în fotografii autentice.

  Senzorii duali cu optică ZEISS sunt integrați în camera principală cu unghi larg, ultra-sensibilă de 12 MP, pentru performanțe deosebite, chiar și în condiții de luminozitate nefavorabile, și în camera secundară de 13 MP cu zoom optic de 2x, pentru momentele în care îți dorești să fii mai aproape. Nokia 7 Plus dispune de un mod Pro al camerei, care oferă posibilitatea de a ajusta manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), viteza obturatorului și expunerea, ducând la un nou nivel realizarea de fotografii.

  Cu ajutorul camerei frontale impresionante, de 16 MP, cu optică ZEISS, telefonul Nokia 7 Plus se adaptează ușor în condiții de luminozitate redusă, crescând sensibilitatea la lumină pentru a garanta utilizatorilor selfie-ul perfect. Modul Dual-Sight permite utilizarea simultană a ambelor camere, pentru realizarea Bothie-ului de excepție.

  De asemenea, toate fotografiile și videoclipurile vor fi păstrate în siguranță, cu ajutorul spațiului de stocare nelimitat în Google Photos. Trei microfoane sunt pregătite să capteze fiecare undă sonoră, astfel încât calitatea sunetului să fie în conformitate cu videoclipurile 4k, iar conținutul reprodus pe ecranul generos să transpună utilizatorii în mijlocul acțiunii.

  Optimizat pentru a răspunde rapid comenzilor, Nokia 7 Plus beneficiază de o autonomie extraordinară a bateriei, de 2 zile. Curbele fine și muchiile subțiri scot în evidență ecranul generos, definind design-ul atrăgător al telefonului. Ecranul de 6 inch full HD+, cu un raport 18:9, face ca Nokia 7 Plus să fie perfect pentru navigarea pe Internet, consumul de social media, jocuri sau entertainment.

  Design, inovație și tehnologie

  Premiile EISA sunt oferite pe baza voturilor experților din întreaga lume, pe categorii precum Fotografie, Sisteme de Home Entertainemnt și HiFi, Terminale mobile. Toate produsele nominalizate la premiile EISA trec printr-un proces complex de jurizare, etapizat, care include testări amănunțite, care să evalueze performanța tehnologică, design-ul și gradul lor de inovație.

  Produsele care trec cu brio aceste teste riguroase sunt incluse ulterior pe o listă restrânsă, aferentă fiecărei categorii, fiindu-le atestate performanțele și rezultatele lor impresionante. Nokia 7 Plus a excelat la categoria Terminale Mobile din care face parte, fiind desemnat drept cel mai bun Consumer Smartphone al anului și îi va fi acordat premiul EISA pentru 2018-2019.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.