More

  Samsung și Harman Kardon lansează soundbar-urile premium HW-N950 și HW-N850

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung, în colaborare cu brandul audio Harman Kardon, lansează două soundbar-uri premium – HW-N950 și HW-N850. Disponibile în Europa începând cu 20 august, modelele HW-N950 și HW-N850 integrează logo-urile Samsung și Harman Kardon pentru a reprezenta noul parteneriat.

  În urma achiziționării companiei Harman International de către Samsung în martie 2017, cele două companii au colaborat pentru produse mobile – căștile AKG incluse în cutiile anumitor telefoane Samsung și tablete care încorporează tehnologia AKG, precum și soluții profesionale pentru cinematografe, alături de JBL Professional.

  Soundbar-urile HW-N950 și HW-N850 reprezintă prima colaborare majoră între Samsung și Harman Kardon în categoria premium. De asemenea, datorită adăugării tehnologiei patentate de DTS, DTS:X, precum și Dolby Atmos, utilizatorii se pot bucura de un sunet tridimensional bogat și imersiv.

  „Colaborarea noastră cu Harman Kardon – lider audio de 65 de ani – reprezintă un salt major, în timp ce continuăm să depășim limitele în sunetul premium și design. Tehnologia video inovatoare și design-ul Samsung, asociate cu o calitate superioară a sunetului produselor Harman Kardon, reprezintă o combinație câștigătoare pentru utilizatori”, a declarat Jongsuk Chu, Senior Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

  Cu ajutorul modelului HW-N950, consumatorii se vor bucura de experiența audio a unei săli de spectacol chiar în propria locuință, datorită tehnologiilor Dolby Atmos și DTS:X, plus difuzoarele care mișcă în mod natural sunetul deasupra și în jurul ascultătorilor.

  HW-N950 este echipat cu o unitate principală, patru boxe și două difuzoare de sunet surround, oferind o experiență incredibilă. De asemenea, datorită canalelor sale 7.1.4, cel mai mare număr de canale disponibile în prezent într-un soundbar, HW-N950 dispune de un subwoofer wireless încorporat și un kit de difuzoare wireless pentru a susține experiența audio premium.

  „Samsung este lider mondial în soundbar-uri și suntem extrem de mândri că au ales să colaboreze cu Harman pentru a spori calitatea audio și dezvoltarea afacerii cu soundbar-uri premium. Parteneriatul cu Samsung, unul dintre cele mai admirate branduri din lume, va lărgi amploarea Harman Kardon și ne va ajuta să evoluăm.

  Introducerea noilor soundbar-uri premium Samsung Harman Kardon reprezintă o victorie pentru Samsung, Harman și consumatori, care acum vor beneficia de cele mai bune experiențe legate de video, sunet și design – totul într-un singur pachet impresionant”, a declarat Dave Rogers, președintele Consumer Audio Harman.

  Pentru moment, în România este disponibil pentru vânzare modelul de soundbar HW-N950.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.