More

  NAVITEL MR250 este asistentul tău la condus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ai nevoie de un asistent la parcare și la drum lung? NAVITEL MR250 ar putea fi o soluție inspirată.

  Știm cu toții că prețul unui autoturism, second hand sau nou, variază în funcție de cât de multă tehnologie are încorporată. De curând, ne-am schimbat și noi mașina VW Golf V, an fabricație 2005 cu un Suzuki Vitara din 2017.

  Desigur, înainte să încheiem contractul, ne-am uitat pe mai multe oferteCu cât ne doream mai multă tehnologie pe ele, cu atât prețul creștea.

  Vrei o anumită culoare a caroseriei? Plătești suplimentar. Vrei camere 360 pentru parcare, plătești suplimentar.

  Puține mașini noi vin cu încălzire în scaunele din față și cameră spate pentru parcare la un preț accesibil. Noi putem chiar să ne considerăm norocoși că nu am mai plătit suplimentar pentru asta.

  Cât timp am consultat ofertele auto, simulările pe care le făceam acasă arătau toate promițătoare. Dar la dealeri, când adăugam pachetul X de 1500 euro, pachetul Y de 800 euro și vopseaua 400 euro, prețul final trecea de 20.000 euro.

  Mașina pe care am achiziționat-o în final a fost o ofertă profitabilă și să spunem că am fost ”omul potrivit la locul potrivit”.

  Pe ea avem disponibilă doar navigația, camera spate pentru parcare și încălzirea în scaunele din față. În rest, trebuie să suplinim și să apelăm la soluții accesibile și utile.

  NAVITEL MR250 este asistentul de care aveam nevoie

  Cam 2000 euro ne-ar costa să instalăm senzori de parcare și alte camere care să ne ofere o vedere de ansamblu la parcare.

  Dar de ce să plătim atât când există NAVITEL MR250? Are 2 camere, una pentru trafic și ce se întâmplă în fața mașinii și cealaltă pentru parcare și ce se întâmplă în spatele mașinii.

  Când circulam cu golfulețul nostru albastru, manevrele erau mai simple. Parcarea o efectuam mult mai repede și, sincer, nici nu prea ne supăram dacă o mai loveam sau o zgâriam pe la colțuri.

  Dar, cu Vitara aproape nou, parcă ne doare altfel inima dacă se întâmplă evenimentele neplăcute. Desigur, cel mai probabil o să ne țină câteva luni, până la un an de zile, după care o să trecem din nou în pasa de nepăsare sau neglijare.

  Am ales MR250 pentru că ne doream o soluție de supraveghere în trafic care să împace și capra și varza. Mai exact, să ne ofere vedere în timp real și în față și în spate. La pasul următor, avem de gând să optăm și pentru o soluție 360, dar vă ținem la curent la momentul respectiv.

  Siguranță față-spate

  Practic, NAVITEL MR250 este o oglindă retrovizoare de 5 inch, echipată cu înregistrator video. Aceasa înregistrează pe de o parte evenimentele de pe șosea în fața mașinii, pe de cealaltă parte ce se întâmplă în spatele mașinii.

  MR250 îți permite să vezi ce e în spate direct pe ecranul oglinzii retrovizoare, indiferent de manevrele pe care le faci.

  instalare
  instalare NAVITEL MR250

  Pentru înregistrarea imaginilor, ai nevoie de un card microSD și de o sursă de alimentare (priza mașinii). Noi avem mai multe surse de alimentare în mașină acum. Dacă înainte aveam la golf doar o priză care permitea un adaptor cu 2 porturi USB, acum avem 3 intrări.

  Instalarea asistentului auto

  NAVITEL MR250 se instalează rapid. Durează între 5 – 15 minute, în funcție de cât de repede reușiți să fixați camera în spatele mașinii. O să dureze ceva mai mult să vă ocupați de managementul cablurilor.

  Nu sunt multe cabluri, doar 2 lungi la număr, plus încă unul mic, roșu. Dar va trebui să le fixați corespunzător, să nu vă agățați în ele prin mașină. E important să fie fixate bine din prima, ca să nu le rupeți în tocul ușilor sau să le călcați în picioare și să le deteriorați.

  Camerele înregistrează nu doar atunci când conduci, ci și după ce ai parcat mașina. În plus, camera pentru spate este rezistentă la apă și praf și are certificare IP65.

  Legat de oglinda retrovizoare cu o cameră încorporată, aceasta are o carcasă metalică durabilă. Prinderea ei de oglinda retrovizoare a mașinii tale se face prin două cleme din silicon.

  Dacă vă întrebați cum se vede în spate prin oglinda retrovizoare, vă asigurăm că spectrul vizual nu este afectat. Iar ecranul IPS nu obstrucționează vizibilitatea la parcarea cu spatele sau în alte condiții de trafic.

  camera spate
  camera spate NAVITEL MR250

  Calitatea imaginilor NAVITEL MR250

  Camera NAVITEL MR250 pentru față filmează în format Full HD la 30 de cadre pe secundă și folosește compresia imaginilor MOV. Dar, nu înregistrează doar video, ci și audio.

  Așa încât, dacă vreodată, din nefericire, aveți parte de un eveniment neplăcut, cu poliția sau cu civilii aflați în trafic, vor fi înregistrate înclusiv conversațiile.

  Oglinda este echipată cu afișaj IPS de 5 inch, iar revenind la cardurile microSD, puteți să utilizați unele de până la 64 GB.

  NAVITEL MR250
  camera fata NAVITEL MR250

  Camera de vedere spate înregistrează Full HD +. În final, MR250 salvează video la Full HD 1920 x 1080p / 30 de cadre pe secundă. În același timp, poți realiza inclusiv fotografii cu o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli.

  Înghiul de filmare este unul larg, de 160 °.

  Noi am înregistrat până acum imagini din trafic, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Iar o idee cu privire la calitatea acestora vă puteți face din materialul video.

  După o săptămână cu NAVITEL MR250, suntem destul de mulțumiți de ceea ce oferă produsul raportat calitate-preț. Nu am avut încă niciun eveniment nefericit. Dintre toate soluțiile de supraveghere în trafic testate până acum la Noobz, aceasta pare să fie cea mai bună, raportat, repet, calitate-preț.

  Prețul NAVITEL MR250 este de 368 lei pe eMAG, dar puteți la fel de bine să-l achiziționați de la oricare alt retailer partener al furnizorului.

  CONCURS NAVITEL MR250

  Nu vrem să fim doar noi fericiții posesori ai soluției de supraveghere în trafic NAVITEL MR250, așa că vă oferim și vouă una la concurs.

  Ce trebuie să faceți:

  LIKE la Facebook Noobz

  LIKE la Facebook Navitel Romania

  ABONEAZĂ-TE la YouTube Noobz

  COMENTEAZĂ la review-ul video de pe canalul de YouTube Noobz răspunzând la întrebarea: ”Cât ai fi dispus să plătești cel mai mult pe o cameră de supraveghere trafic auto?”

  Nu uita să inviți prietenii să participe și ei la concurs. Baftă!

  *Extragem câștigătorul pe 9 noiembrie 2018. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.