More

  Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact și XZ Premium primesc update la Android 9.0 Pie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony Xperia XZ2 și XZ2 Compact au primit deja update la Android 9.0 Pie, în vreme ce Sony Xperia XZ3 vine cu 9 Pie din fabrică.

  Dar, există vești bune pentru mai mulți utilizatori de telefoane Sony Xperia. Unii dintre aceștia vor avea posibilitatea să facă update la noua versiune Android mai devreme decât se așteptau, în vreme ce alții vor fi nevoiți să aștepte update-ul conform programului producătorului.

  Smartphone-urile high-end vor primi upgrade în următoarele săptămâni. Astfel, Android 9.0 Pie va fi disponibil pe XZ Premium, XZ1 și XZ 1 Compact.

  Sony a dat startul update-urilor pentru XZ1 și XZ1 Compact în data de 26 octombrie, iar pentru XZ2 Premium în data de 7 noiembrie. Asta înseamnă că în curând deținătorii de dispozitive Sony din aceste game vor putea beneficia de Android 9 Pie.

  Telefoanele XA2, XA2 Ultra și XA2 Plus vor primi update-ul începând cu 4 martie.

  Update-ul are o dimensiune de peste 1000 MB și face trecerea la versiunea 47.2.A.0.306.

  În ceea ce privește îmbunătățirile, menționăm o interfață ușor modificată, baterie adaptivă, o cameră foto îmbunătățită care va include filmarea slow-motion la 960 cadre pe secundă și un HDR mai bun pe video, update-ul de securitate pentru octombrie 2018 și alte mici detalii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.