More

  PrePay Digi Mobil oferă acum acces la DigiVoLTE, VoWiFi și viteze de download de până la 100 mbps

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Din 14 noiembrie 2018, clienții Digi care utilizează cartelele de servicii preplătite în rețeaua Digi Mobil vor putea accesa internetul mobil cu viteze de download superioare, ca urmare a extinderii accesului acestor servicii la rețeaua 4G.

  Odată cu accesul la rețeaua 4G, alte două facilități vor fi disponibile utilizatorilor de cartele Digi pentru servicii preplătite – apelurile VoLTE și VoWiFi -, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

  Disponibile în portofoliul Digi din 2015, cartelele pentru serviciile preplătite, cu un credit inițial de 2 euro (fără TVA), beneficiază acum de trei tipuri de oferte: Opțiunea 2 euro (fără TVA) și valabilitate o lună, Opțiunea la 2 euro (fără TVA) cu valabilitate trei luni și Opțiunile de 3 euro (fără TVA) și 4 euro (fără TVA), cu aceeași valabilitate de trei luni.

  În funcție de opțiunea aleasă, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale, până la 6 GB trafic de date în rețeaua proprie la viteze 3G sau 4G, în funcție de terminal.

  Cartelele pentru servicii preplătite Digi Mobil pot fi achiziționate din magazinele Digi și din punctele de prezență Digi disponibile la nivel național.

  Reîncărcarea unei cartele se poate realiza în magazinele și punctele de prezență Digi, pe site-ul digiromania.ro prin plata cu cardul și în rețeaua operatorului de plăți în numerar și încărcare electronică, Paypoint România.

  La încărcarea cartelei, perioada de valabilitate se prelungește automat, conform opțiunii pentru care s-a făcut plata.

  ”Extinderea accesului la 4G pentru clienții de cartele Digi se înscrie în filosofia grupului Digi | RCS & RDS de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate la cele mai competitive prețuri. Pe lângă avantajul creșterii vitezei la transferul de date, ofertele noastre au și alte beneficii, cum ar fi: minute nelimitate și internet mobil, perioadă de valabilitate de trei luni, ofertă unică pe

  piața românească, și posibilitatea de a cumula două opțiuni pentru serviciile de voce și, respectiv, două opțiuni pentru internet mobil.

  Pe principiul mai mult, la același preț, în funcție de necesitățile sale, un client mai poate opta pentru oferta cu o valabilitate de 3 luni, achitând același preț ca pentru serviciul cu valabilitate de o lună. Acestea pot fi activate simultan în orice moment pe durata de valabilitate a creditului”, a declarat Ovidiu Bejan, director Comercial Digi Mobil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.