More

  WhatsApp pentru iPhone: Protecție cu Face ID sau Touch ID

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Face ID sau Touch ID au un nou scop – de a ține străinii departe de contul tău de WhatsApp. WhatsApp pentru iPhone devine mai sigur. Face ID sau Touch ID te ajută să ții străinii și curioșii departe de conversațiile tale. Compania lucrează la o ”funcție similară” și pentru Android.

  WhatsApp pentru iOS are din weekend capacitatea să blocheze și să ascundă instant conversațiile, cu fața sau amprenta ta. Aplicația de mesagerie îți permite să adaugi o nouă etapă de securitate biometrică. Folosind Face ID sau Touch ID pe iPhone-ul tău, poți ține curioșii departe de contul tău de WhatsApp.

  WhatsApp pentru iPhone: Securizare cu Face ID sau Touch ID

  Poți activa pasul de securitate intrând la Settings>Account>Privacy și selectând Screen Lock. De asemenea, poți alege dacă dorești cerința de autentificare biometrică imediat sau după un interval de 15 minute sau o oră.

  Cele două funcții pot fi folosite și pentru a bloca aplicația. Nu doar conversațiile. Notificările WhatsApp sunt în continuare vizibilie și poți trimite răspunsuri rapide fără autentificare.

  WhatsApp lucrează să aducă ”o funcție similară pe aplicația Android”, confirmă compania pentr-un email.

  WhatsApp pe iPhone a primit o actualizare importantă prin update-ul 2.19.20. Ultima actualizare aduce autentificarea biometrică anticipată. Aceasta permite utilizatorilor să blocheze aplicația WhatsApp pe telefoanele iPhone prin Face ID sau Touch ID.

  Despre noua funcție se vorbește de in luna octombrie a anului trecut. Totuși, funcția nu adaugă securitatea suplimentară pentru conversațiile individuale WhatsApp.

  În ianuarie, Facebook spunea că planifică să îmbine mai multe servicii de mesagerie. Facebook Messenger, WhatsApp și mesageria Instagram vor putea lucra la comun. Astfel, utilizatorii de pe o platformă vor putea contacta cu ușurință utilizatori de pe altă platformă. Iar asta menținând aplicațiile separat.

  Suntem cu ochii pe WhatsApp și Facebook. Vă ținem la curent cu noile schimbări, iar dacă aflați ceva înaintea noastră, scrieți-ne!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.