More

  Orange Smart Cash Register: case de marcat cu jurnal electronic pentru IMM-uri

  Smart Cash Register este oferta Orange prin care firmele mici și mijlocii pot accesa case de marcat Datecs cu jurnal electronic.

  Casele de marcat au conexiune de date mobile, un pachet complet și ușor de implementat. Aceste case de marcat le permite companiilor să își desfășoare activitatea în cele mai bune condiții. Abonamentul costă 2 euro pe lună pe o perioadă de 24 de luni. Cu această nouă ofertă, clienții beneficiază de primele 3  de abonament gratuit. Prețul acestor aparate de marcat pornesc de la 179 euro. Casele de marcat pot fi achiziționate și în 24 de rate, începând de la 7,46 euro pe lună.

  Oferta poate fi obținută urmând 3 pași simpli

  1. Clienții pot alege între două modele de casă de marcat, respectiv Datecs DP150 și Datecs DP25. Diferența dintre cele două aparate este conectivitatea LAN, disponibilă pe modelul DP25. Este recomandat verificarea în magazine a condițiilor de eligibilitate pentru rate pe factura Orange.

  2. Al doilea pas necesită activarea abonamentului de date mobile Smart Cash Register. Pentru tariful de 2 euro pe lună, clienții beneficiază de trafic nelimitat. De asemenea, traficul este protejat împotriva atacurilor cibernetice prin soluția Business Internet Security. Ca bonus, clienții beneficiază de 3 luni abonament gratuit.

  3. Clientul trebuie să aleagă un contract de service pentru casa de marcat prin Danubius Exim, reprezentant Datecs în Romania. Pentru 29,75 lei pe lună, clienții beneficiază de fiscalizare și instructaj, o revizie anuală și asistență tehnică prin telefon.

  Orange Smart Cash Register ajută IMM-urile

  IMM-urile sunt obligate să respecte Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 28/1999, republicată, cu modificările și completările ulterioare, ale cărei prevederi au intrat în vigoare.

  Pentru a recapitula, oferta Smart Cash Register include:

  • Casă de marcat fixă cu jurnal electronic
  • Abonament de date mobile cu trafic nelimitat, protejat prin Business Internet Security
  • Contract de service, cu fiscalizare inclusă la 29,75 lei/lună prin  Danubius Exim, reprezentant Datecs în România

  Pentru mai multe detalii despre oferta Orange accesați www.orange.ro/case-marcat.

  URMĂREȘTE-NE

  16,069FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here