More

  Renunță la Internet Explorer! Este mesajul Microsoft

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft aproape imploră utilizatorii să ia în calcul un avertisment. ”Renunță la Internet Explorer!”, este cea mai sigură cale, dacă vrei să fii în siguranță online. Gigantul îndeamnă utilizatorii să aleagă un browser modern.

  Renunță la Internet Explorer! E timpul

  Companii care încă folosesc Internet Explorer (IE) trebuie să ia în calcul riscurile la care se supun. Microsoft le recomandă să treacă la un browser modern.

  IE este folosit intens de organizații și întreprinderi care nu se pot desprinde de aplicațiile web vechi. Cum încă browserul învechit oferă suport pentru ele, asta face trecerea la alt browser și mai grea. Dar, dacă renunțați la IE acum, veți reduce considerabil șansele ca afacerea să fie afectată.

  Pericolul utilizării Internet Explorer ca browser prestabilit

  Chris Jackson, senior în cybersecurity la Microsoft, a scris un articol cu acest titlu. În care explică pericolul utilizării Internet Explorer.

  În trecut, IE a fost optimizat pentru simplitate, în detrimentul datoriei tehnice. Dar în prezent, e mai degrabă o amenințare pentru afacerea ta. Motiv pentru care e bine să renunți la el.

  Jackson nu le spune tuturor utilizatorilor să renunțe la Internet Explorer. Pur și simplu scoate în evidență că dezvoltatorii nu mai testează IE. Lucru ce în timp va atrage după sine probleme de securitate și stabilitate.

  Din punctul lui Jackson de vedere, Internet Explorer nici măcar nu mai este un browser.

  ”Vezi, Internet Explorer este o soluție de compatibilitate. Nu oferim suport pentru noile standarde web pentru el. Și, în timp ce multe site-uri merg bine, dezvoltatorii nu mai testează soluțiile și pentru IE în prezent. Aceștia testează pe browserele moderne. […] Vrem să vă ajutăm să nu pierdeți o porțiune majoră din internet. De vreme ce noi aplicații se lansează cu o frecvență galopantă.”  

  Tu încă mai folosești Internet Explorer? Dacă da, îl folosești doar pentru uz personal sau și la lucru? Există alternative moderne mult mai bune, precum Microsoft Edge, Chrome sau Firefox. Așteptăm să ne scrii în comentarii!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.