Samsung Galaxy S10: Un ecran mai mare și mai multe camere

Mădălina Gănescu
- 20.02.2019, 23:26 în Smartphones
16

SHARES
Samsung Galaxy S10: ecran mai mare și mai multe camere

Galaxy S10: Sărbătorind un deceniu de la lansarea primului Galaxy S, Samsung Electronics lansează o nouă linie de smartphone-uri premium: Galaxy S10. Cu patru dispozitive unice, gama Galaxy S10 este concepută pentru a răspunde nevoilor specifice pieței smartphone-urilor de astăzi.

Consumatorii se bucură la maximum de telefoanele lor. Fiecare din cele 4 smartphone-uri oferă o experiență demnă de generațiile viitoare în categoriile pe care utilizatorii le consideră cele mai importante. Acestea sunt inovațiile în tehnologia de display, cameră și performanță.

Galaxy S10 este proiectat pentru cei care își doresc un smartphone premium, cu performanță puternică. Acesta pregătește terenul pentru următoarea generație de experiențe mobile. Galaxy S10+ le punctează cu brio toate cerințele, de la display, la cameră, performanță.

Galaxy S10 este construit pentru cei care își doresc toate specificațiile premium într-un pachet compact, pe un ecran plat. Galaxy S10 5G este creat pentru cei care doresc mult mai mult, mai ales cea mai mare viteză care există și cele mai puternice specificații.

Dispunând de noul ecran dinamic AMOLED, cameră de nouă generație și performanță inteligentă, gama Galaxy S10 oferă consumatorilor mai multe opțiuni și stabilește un nou standard pentru smartphone-uri.

“Încă de la lansarea sa în urmă cu zece ani, seria Galaxy S a adus unele dintre primele inovații din industrie, oferind utilizatorilor o experiență incredibilă și libertatea de a alege device-ul potrivit pentru ei. Galaxy S10 a apărut în urma acestei moșteniri și vine cu un ecran și camere excelente, dar și performanță nemaiîntâlnită.

Cu patru dispozitive premium, fiecare construit având un anumit tip de utilizator în minte, Samsung are avantajul unui deceniu în care s-a aflat în topul liderilor din tehnologia smartphone-urilor”, a afirmat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics.

Introducerea ecranului dinamic AMOLED

Experiență pe ecran complet cu scaner de amprentă ultrasonic

Galaxy S10 are cel mai bun ecran produs vreodată de Samsung, primul ecran dinamic AMOLED din lume. Fiind primul telefon smartphone certificat HDR10+, ecranul oferă conținut digital viu. Are o gamă largă de culori pentru imagini dinamice cât mai realiste.

Ecranul dinamic AMOLED al lui Galaxy S10 este certificat VDE pentru culori vibrante. Oferă un raport de contrast extraordinar pentru un negru mai profund și un alb mai strălucitor.

Garantat de DisplayMate, vă veți bucura, de asemenea, de culori excepționale pe un dispozitiv mobil– chiar și în lumina puternică a soarelui. Ecranul dinamic AMOLED reduce lumina albastră prin intermediul ecranului Eye Comfort. Acesta are certificatul de TÜV Rheinland, fără a compromite calitatea imaginii sau a adăuga un filtru.

Ecranul unic Infinity-O al Galaxy S10 îmbină o serie de senzori cu tehnologia camerei într-un ecran de tip hole-in display. Maximizează proprietățile ecranului și a vă ține departe de distrageri.

Ecranul dinamic AMOLED al Galaxy S10 include, de asemenea, primul scaner de amprente cu ultrasunete încorporat. Citește contururile 3D ale amprentei fizice – nu o imagine 2D a acestuia – pentru o îmbunătățire anti-spoofing.

Cu prima certificare FIDO Alliance Biometric Component din lume, este o autentificare biometrică de următoarea generație. Oferă securitate de tip seif, pentru a vă menține telefonul în siguranță.

Samsung Galaxy S10: Camera Pro-Grade

Galaxy S10 introduce o nouă tehnologie în ceea ce privește camera foto și o inteligență avansată. Aceasta face mult mai ușoară surprinderea de fotografii și videoclipuri:

Funcții inteligente de performanță care vă ajută să obțineți maximul de la telefon

Galaxy S10 are un hardware premium și software bazat pe machine learning. Dispune de noi capabilități de partajare, performanțe îmbunătățite datorită inteligenței artificiale, precum și Wi-Fi inteligent. Galaxy S10 este cel mai inteligent dispozitiv Samsung.

O nouă eră a conectivității 5G

La fel ca în cazul 2G, 3G și 4G, Samsung e pionier când vine vorba și de 5G. Lucrează cu operatori mari din industrie pentru dezvoltarea și implementarea tehnologiei de rețea 5G. Samsung aduce puterea 5G în mâinile consumatorilor cu Galaxy S10 5G, primul smartphone 5G lansat de Samsung.

Cu Galaxy S10 5G, utilizatorii dintr-o rețea de 5G pot descărca în întregime un sezon al unui show TV în doar câteva minute. Pot juca jocuri cu o grafică bogată, pot beneficia de experiențe îmbunătățite VR și AR și pot intra în contact cu familia sau cu prietenii prin apeluri video 4K în timp real.

Pentru a profita din plin de conectivitatea 5G, Galaxy S10 5G prezintă cel mai mare ecran din seria Galaxy S. Display-ul Infinity-O de 6,7 inci, camera 3D de adâncime pentru captarea imaginilor 3D pentru a activa focalizarea video live și o baterie 4.500mAh cu încărcare super rapidă la 25W.

Cel mai bun standard: fundația Galaxy și ecosistem de nivel următor

Gama Galaxy S10 oferă tot ce v-ați aștepta de la seria Galaxy S și mai mult de atât. Inclusiv Fast Wireless Charging 2.0, rezistență la apă și praf IP68, procesor de generație următoare și servicii Samsung incluse.

Precum Bixby, Samsung Health, Samsung Pay și Samsung DeX. Veți primi cea mai mare capacitate de stocare disponibilă pe un dispozitiv Galaxy. Samsung Galaxy S10+ vine cu 1TB de stocare încorporată și posibilitatea de a adăuga un microSD de 512GB pentru a obține 1,5TB de memorie.

Samsung Galaxy S10 – disponibilitate și precomandă

Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e vor fi disponibile în nuanțele:

Prism White, Prism Black, Green Prism, Blue Prism, Yellow Canary și Flamingo Pink.

Samsung Galaxy S10+ va fi de asemenea disponibil în două modele noi, ceramice: Ceramic Black și Ceramic White.

Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e vor fi disponibile în magazine și online începând cu 8 martie 2019. Precomenzile pentru Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e încep mâine, 21 februarie 2019.

Pentru o perioadă limitată, consumatorii care precomandă un Galaxy S10 sau Galaxy S10+ vor primi o pereche de Galaxy Buds gratuit. Ascultați muzica preferată în timp ce vă deplasați și țineți-vă în control obiectivele de fitness din momentul în care puneți mâna pe Galaxy S10.

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!