More

  Samsung Galaxy Fold ”nu ajunge la oricine”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În cadrul Mobile World Congress 2019 am aflat că Samsung Galaxy Fold ”nu ajunge la oricine”. Am realizat un interviu în exclusivitate cu Maxim Guirauton, Marketing Director Consumat & Enterprise Samsung Electronics.

  Acesta ne-a adus noutăți legate de posibilitatea de achiziționare a telefonului Fold. Pe care le veți afla în curând de pe canalul de YouTube Noobz. 

  Samsung Galaxy Fold ”nu ajunge la oricine”

  Până una alta, vă spunem Samsung Galaxy Fold ”nu ajunge la oricine”. Telefonul de 2000 euro va fi disponibil într-un număr limitat de unități. Trebuie să urmărești îndeaproape site-ul Samsung. Asta ca să te înscrii la timp pentru precomandă. Iar asta pentru că achiziționarea va fi posibilă pe sistemul „primul venit, primul servit”. 

  Nu știm cu exactitate ce număr de unități Fold aduce Samsung în primul val în piață. Cert este că trebuie să fiți cu ochii pe canalele de comunicare Samsung, dacă doriți să faceți parte dintre fericiți.

  Samsung Galaxy Fold nu este un smartphone pentru oricine. Dacă îți permiți să îl deții și vrei să fii printre primii care si-au cumpărat telefonul, fii cu ochii în patru.

  Nu știm încă dacă va fi cazul unei achiziționări pe bază de invitație. Am întrebat despre asta, iar la schimb am primit un zâmbet larg.

  La Mobile World Congress 2019 nu am avut posibilitatea să interacționăm cu Samsung Galaxy Fold. Asta pentru că este expus într-o vitrină izolată.

  Galaxy Fold este un telefon care te duce dincolo de limitările unui smartphone premium. Telefonul reunește inovații din inginerie și inovații de display. Toate dezvoltate în decurs de opt ani de la debutul primului prototip de telefon pliabil lansat de Samsung în 2011.

  Este prea devreme să aflăm detalii acum despre Fold. Și ar fi fost overkill ca Samsung să ne lase să îl butonăm cu două luni înainte de lansare.

  Mai multe detalii vom afla cu siguranță în perioada următoare. Pe măsură ce se așază lucrurile și mai bine pentru gigantul sud-coreean.

  Fiți cu ochii pe noi pentru că venim cu noi informații de la MWC 2019. Informații pe care le găsiți exclusiv la noi. În forma clasică cu care v-am obișnuit deja.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.