More

  Energizer lansează 26 de telefoane noi în 2019 [INTERVIU]

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În cadrul MWC 2019 am dat o raită și pe la standul Energizer Mobile. Aici, am stat de vorbă cu Lucile Devictor, Responsabil de comunicare la Avenir Telecom. Așa am aflat că ENERGIZER lansează 26 de telefoane noi în 2019. Am vorbit despre planurile Energizer pentru anul în curs, atât în România, cât și global. Dar și despre ce noi produse vom vedea pe piață de la producător.

  Din interviul realizat în exclusivitate de Noobz, aflați povestea Energizer P18K Pop. Telefonul cu 5 camere și baterie de 18.000 de mAh. Și, desigur, care este povestea smartphone-ului pliabil pe care Energizer îl pregătește de lansarea de la finalul anului 2019.

  Cristian Gănescu: Bună Lucile!

  Lucile Devictor: Bună!

  CG: Ce faci?

  LD: Sunt bine. Mulțumesc că sunteți aici.

  CG: Mulțumim că ne-ai primit. Am dori să vorbim un pic despre Energizer, care sunt planurile Energizer pe 2019, atât pentru piața mondială, cât și piața din România, dar în special, care sunt modelele care vor fi lansate în 2019.

  ENERGIZER lansează 26 de telefoane noi anul aceasta

  LD:  În 2019 vom lansa 26 de telefoane noi.

  CG: Ok.

  stand mwc 2019 energizer

  LD: Iar telefoanele Energizer au baterii cu capacitate foarte mare. Energizer produce baterii durabile și, în același timp, telefoane durabile. De aceea, avem aici telefonul (nr. Energizer P18K Pop) cu cea mai mare baterie din piață, creată vreodată pentru un smartphone.

  ENERGIZER lansează 26 de telefoane noi – Publicul țintă

  CG: Ok. Care este publicul țintă pentru acest smartphone?

  LD: Oameni care călătoresc, spre exemplu pe o barcă, timp de o lună, pe ocean și ai nevoie de o baterie de capacitate mare. Aceia ar fi clienții căruia i se adresează. Oameni care nu doresc să își încarce smartphone-ul zilnic.

  CG: Practic, atunci când văd acest tip de telefon, mă gândesc automat la domeniul construcțiilor. Ok? Acesta ar fi un alt public țintă potrivit pentru acest smartphone?

  LD Pentru profesioniști avem gama cu carcasă tare, o gamă de smartphone-uri durabile și rezistente la apă, care sunt potrivite pentru profesioniști și care sunt disponibile și în România.

  CG: Înțeleg. Din câte văd de la acest model, Energizer P18K Pop, avem o cameră de tip pop-up cu două camere pentru selfie, una are 16mp, iar cealaltă 2mp?

  ENERGIZER lansează 26 de telefoane noi

  LD: Da, cele două din față.

  CG: Cele două din față.

  LD: Majoritatea producătorilor fac camere de tip pop-up, dar care au o singură lentilă, acesta are două, pentru selfie-uri mai bune, cu un unghi de profunzime. Da, iar camera principală are 12mp+5mp+2 mp. Are 3 camere. Are 3 camere și un bliț.

  CG: Da, foarte interesant. Are 18.000 mAh.

  LD: 18.000 mAh, un ecran generos, iar avantajul camerei de tip pop-up și a atehnologiei este că poți folosi 100% din suprafața ecranului. Nu are margini. Nu are nicio perforare pentru cameră, nu are margine de tip lacrimă, nimic. Aveți și încărcare rapidă, o funcționalitate care nu poate să lipsească de pe un dispozitiv ca acesta, cu o baterie atât de mare.

  ENERGIZER lansează 26 de telefoane noi

  Smartphone-ul pliabil ENERGIZER va avea o baterie de 10.000 mAh

  CG: Ok. Observ aici că aveți expus un smartphone pliabil.

  LD: Da.

  CG: Ok. Deoarece este un entuziasm cu dispozitivele pliabile.

  LD: Exact. Sunt dispozitive pliabile, pe care le producem și noi. Acesta va fi disponibil spre finalul anului. Am adăugat „elementul Energizer” acestui telefon. Astfel, acesta va avea o baterie cu o capacitate de 10.000 mAh.

  CG: Wow. Ok.

  LD: Va fi un smartphone 5G, cu 3 camere și o baterie de 10.000 mAh, pentru o perioadă de funcționare îndelungată.

  pliabil energizer

  CG: Atunci când mă gândesc la Energizer, după cum ai spus și tu, cu carcasele tari, mă gândesc, pe lângă bateria foarte mare, la durabilitate. Va fi acest telefon pliablil și durabil? Va fi rezistent sau va trebuie să avem o carcasă de protecție?

  LD: Cu noua tehnologie, în special telefonul pliabil, este mai bine să îl protejezi. Acesta nu face parte din gama de telefoane rezistente, nu este un telefon rezistent, deci te-aș sfătui să ai grijă de el. Dar producem și accesorii rezistente, deci este perfect. vom avea folii de protecție pentru ecran, carcase, încărcătoare. Nu numai telefoane mobile, facem și accesorii.

  CG: Ok. Deci vom vedea acest model undeva spre finalul anului.

  LD: Da. Smartphone-ul pliabil va fi lansat spre finalul anului.

  CG: Un preț estimativ pentru acesta?

  LD Prețul va fi de 849 euro cel pliabil, iar P18K Pop va fi 599 euro.

  Majoritatea telefoanelor ENERGIZER costă sub 300 dolari

  LD Acestea sunt noile modele de telefon, dar pentru toate telefonele noastre. ADN-ul Energizer este alcătuit din baterii mari cu o capacitate mare de funcționare, durabilitate și produse accesibile. Majoritatea telefoanelor noastre, cât și smartphone-urile au un preț sub 300 dolari.

  CG: Da. Accesibile, iar mai devreme spuneai că veți lansa foarte multe noi dispozitive smartphone. Vor fi disponibile și în România? La nivel mondial și în România?

  LD:Da. Da. Vom vedea o gamă foarte variată de dispozitive. O gamă variată care să răspundă tuturor nevoilor. Dacă vrei un featurephone, un telefon rezistent sau un telefon cu o baterie imensă, le vei putea avea. Cu asta ne ocupăm.

  CG: Care sunt așteptările Energizer de la 2019?

  LD: Avem un an încărcat cu multe produse noi, deci lucruri extraordinare, mult succes cu aceste noi dispozitive.

  CG: Practic, vom vedea Energizer mai des anul acesta.

  LD: Da. Așteptați-vă să vedeți Energizer mai des.

  CG: Mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și ne vom mai vedea la MWV și în România.

  LD: Multumesc foarte mult!

  Pentru fanii brandului Energizer, avem o veste bună despre modelul Energizer HARDCASE P550S LTE. Este vorba desrep un dispozitiv mobil introdus oficial în cursul anului 2018 în portofoliu. Modelul Energizer Hardcase P550S LTE este disponibil cu abonament exclusiv la Internity, partener Telekom România. Rata lunară este de doar 23 lei împreună cu planul tarifar Telekom Mobil 5. Acest abonament oferă internet nelimitat, la viteză 4G, la un cost lunar de doar 7 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.