More

  20% REDUCERE la Fitbit și Garmin cu NFC prin Orange Money

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange Money lansează noi soluții de plată. O dată cu acestea, poți beneficia de 20% REDUCERE la Fitbit și Garmin cu NFC.

  Orange Money introduce cardurile de debit Visa contactless, fizice și virtuale. Cât și plata cu telefonul prin tehnologia NFC. Și să nu uităm de plata cu ceasul inteligent Fitbit sau Garmin compatibil NFC prin înrolarea cardului în aplicațiile Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

  Vrei 20% REDUCERE la Fitbit și Garmin? Devino Founder Member

  Clienții Orange pot să deschidă contul Orange Money și să solicite cardul de debit direct din aplicația Orange Money. Sau dintr-unul din cele peste 630 de magazine Orange din țară.

  Serviciul Orange Money este o alternativă digitală a serviciilor bancare tradiționale, simplă și cu o interfață intuitivă. Clienții Orange pot efectua rapid de pe telefon orice operațiune tipică unui cont bancar:

  – plata facturilor de utilități

  – transferul de bani instantaneu prin intermediul numărului de telefon sau către/din orice IBAN din România

  – reîncărcarea cartelelor Orange

  – alimentarea contului prin intermediul unui alt card bancar salvat în aplicație.

  “Lansarea de astăzi marchează un pas important în dezvoltarea serviciilor financiare mobile inovatoare pentru clienții Orange.

  Ne propunem să oferim servicii simple, sigure și ușor accesibile, pentru a fi alături de clienți și familiile acestora în orice moment.” a declarat Haris Hanif, CEO în cadrul Orange Money România.

  Orange Money lansează noi soluții precum carduri de debit virtuale și fizice

  Clienții pot alege între cardul de debit Visa Clasic sau cardul de debit Visa Platinum. Ambele putând fi folosite atât național, cât și internațional.

  Prin intermediul aplicației mobile Orange Money, clienții pot:

  – să vizualizeze datele cardului virtual. Cumpărăturile pe Internet pot fi astfel realizate fără a mai utiliza datele de pe cardul fizic

  – să administreze instantaneu limitele cardului pentru utilizarea acestuia pentru plăți la magazine. Pe internet sau pentru retrageri de numerar la ATM

  – să reseteze PIN-ul cardului din aplicație

  – să blocheze și să deblocheze cardul instantaneu, din aplicație

  Cardul de debit Visa Classic este primul astfel de card cu design vertical din România.

  Clienții care optează pentru Cardul de Debit Orange Money Visa Platinum au acces gratuit la:

  – asigurare medicală sau pentru pierderea bagajelor pentru calătoriile în străinătate. Inclusiv pentru membrii familiei dacă aceștia călătoresc împreună

  – acces gratuit și nelimitat pentru client și un invitat în lounge-ul Business din aeroporturile București, Cluj și Timișoara

  – servicii concierge 24/7 pentru recomandări și rezervări de turism, evenimente sau hobby-uri

  Clienții pot opta pentru cardul de debit Visa Classic, fără comision lunar. Sau pentru cel Platinum, pentru 40 de lei pe lună.

  Plăți contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul

  Clienții Orange Money pot să efectueze plăți cu telefonul la orice POS contactless, oriunde în lume. Trebuie să fie utilizatori de telefon cu sistem de operare Android cu tehnologia NFC.

  Totul este posibil prin înrolarea cardului Orange Money în aplicația mobilă Orange Pay.

  Pentru plata cu telefonul prima dată trebuie activată opƫiunea de plată prin NFC. Apoi, trebuie selectată aplicația Orange Pay ca serviciu de plată prestabilit.

  Atât utilizatorii de telefon cu sistem de operare Android, cât și cei cu iOS pot să efectueze plăți cu smartwatch-urile Fitbit sau Garmin  care să fie compatibile cu tehnologia NFC. De asemenea, sistemul funcționează prin înrolarea cardului Orange Money în aplicația Fitbit Pay sau Garmin Pay.

  Pentru autorizarea unei plăƫi cu telefonul sau ceasul este necesară deblocarea ecranului telefonului. Asta pentru plata cu telefonul. Sau tastarea codului PIN al ceasului, pentru plata cu ceasul.

  20% REDUCERE la Fitbit și Garmin cu NFC prin Orange Money

  Totodată, clienții care solicită în lunile următoare un card de debit Orange Money vor avea inscripționat pe acesta statutul de „Founder Member”. Acest statut oferă acces la beneficii precum 10% cash back la plata facturilor Orange sau reîncărcarea cartelelor PrePay Orange.

  De asemenea, clienții Founder Member vor avea reducere de 20% pentru smartwatch-urile cu funcție NFC. Modelele Fitbit Ionic sau Versa, precum și pentru Garmin Vivoactive3 Music.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.