More

  Fashion Days începe livrarea în EasyBox-urile eMAG

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fashion Days începe livrarea în EasyBox-urile eMAG. Începând cu luna februarie, comenzile Fashion Days pot fi ridicate personal din lockerele eMAG. Clienții Fashion Days din București și Ilfov au la dispoziție 27 de EasyBox-uri, numărul acestora urmând să se dubleze, în scurt timp.

  Această facilitate le va permite clienților libertatea de a-şi ridica coletele la orice oră, lockerele fiind disponibile 24/7. Comenzile pot fi achitate atât online, cu cardul, cât și direct la POS-urile instalate în fiecare dintre EasyBox-uri.

  Fashion Days începe livrarea în EasyBox-urile eMAG

  Robert Berza, General Manager Fashion Days:

  „Am introdus livrarea în Oficii Poștale și showroom-uri acum aproape un an. Cifrele ne-au demonstrat că această direcție de client service este cea corectă.

  Două din 10 colete sunt ridicate personal, un indicator al faptului că programul clienților nu permite întotdeauna așteptarea unui curier.

  De aceea, căutăm permanent soluții care să vină în întâmpinarea necesităților acestora, prin metode de livrare flexibile. Cum este și ridicarea din lockerele EasyBOX eMAG. În următoarea perioadă vom dubla numărul lockerelor în care livrăm. Acestea fiind amplasate în locații ușor accesibile, cum ar fi centre comerciale și spații de birouri”.

  Opțiunea este, momentan, disponibilă doar clienților din București și Ilfov. Pe lângă accesul facil și flexibil, este foarte rapid. Comenzile care sunt plasate până în ora 11:00 sunt livrate în lockere în aceeași zi. Coletele achiziționate după această oră sunt livrate a doua zi, iar clienții au la dispoziție 72 ore în care să le ridice.

  Livrarea în EasyBox-uri este gratuită pentru comenzile de peste 150 lei. Dar există o limită de 2 articole ce pot fi incluse într-un colet, din cauza dimensiunilor lockerelor.

  Noua opțiune de livrare se încadrează în planul Fashion Days de a oferi cea mai diversificată paletă de facilități din România.

  Veți folosi noua metodă de livrare Fashion Days? Cum preferați să intrați în posesia produselor cumpărate de pe fashiondays.ro?

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.