More

  Philips lansează monitorul sustenabil Philips 252B9

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Philips lansează monitorul sustenabil Philips 252B9. Monitorul fără rame pe 3 laturi are o diagonală de 25 de inchi (63,4 cm), cu o rată de aspect de 16:10. Acesta dispune de caracteristici de înaltă performanță pentru a spori productivitatea. Cât și de un design realizat pentru reducerea costurilor energiei, protejând în același timp mediul.

  Philips 252B9 este soluția ideală pentru profesioniștii care doresc ca zilele lucrătoare să fie cât mai productive și mai confortabile. Asta în timp ce au grijă ca impactul asupra mediului să fie cât mai mic. Monitorul este echipat cu tehnologia PowerSensor și switch de zero wați. Ca de altfel și cu un panou IPS, o bază ajustabilă SmartErgo și o serie de caracteristici de îmbunătățire a confortului.

  Philips 252B9 are o rată de aspect de 16:10 pentru spațiul vertical crescut al ecranului. Este echipat cu un panou IPS care permite unghiuri de vizualizare de 178°/178°, chiar și atunci când pivotează la 90°. Panoul IPS asigură imagini luminoase, clare și o precizie avansată a culorilor. Elemente pe care fotografii, artiștii grafici, profesioniștii în film, arhitecții și designerii le apreciază.

  Philips lansează monitorul sustenabil Philips 252B9

  Philips 252B9 este un monitor sustenabil. Senzorul PowerSensor poate detecta prezența umană utilizând semnale infraroșii inofensive, pentru a reduce automat luminozitatea ecranului atunci când utilizatorul este absent.

  Rezultatul este o reducere a consumului de energie de până la 80%. Precum și o durată de viață mai mare a monitorului. În plus, Philips 252B9 este echipat cu un switch de zero wați, care întrerupe în totalitate monitorul de la sursa de curent. Punând imediat capăt consumului de energie atunci când monitorul nu este utilizat.

  Este în conformitate cu standardele energetice precum EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE și RoHS. Monitorul are în componență 85% materiale plastice reciclate și 100% materiale de ambalaj reciclabile pentru a reduce urma de carbon.

  Baza ajustabilă SmartErgo permite utilizatorilor să ridice, să coboare, să încline, să rotească și să încline ecranul la înălțimea și unghiul care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Ușurând astfel efortul depus după orele lungi de lucru.

  Suportul VESA integrat oferă flexibilitatea suplimentară de montare a monitorului utilizând sute de soluții compatibile. Philips 252B9 oferă funcții de îmbunătățire a confortului pentru vizualizare, cum ar fi Flicker-Free, LowBlue și EasyRead pentru o experiență plăcută de citire.

  Două difuzoare încorporate, precum și conectori multipli pentru cablu VGA, port digital DVI-D, DisplayPort 1.2, cablu HDMI 1.4 completează acest monitor puternic.

  Philips 252B9 va fi lansat în România în luna aprilie 2019 la un preț recomandat de 1209 Lei.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.