More

  Vizită la noul depozit eMAG înainte de Black Friday 2018

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  eMAG anunță Black Friday 2018 pentru data de 16 noiembrie, iar în total 3 milioane de produse așteaptă să fie comandate.

  Peste 2 milioane de produse, doar de dimensiuni mari și medii, se află deja în noul depozit eMAG din sat Bâcu, comuna Joița, județul Giurgiu, la 19 km de București și încă 1 milion sunt pe rafturile din depozitul pe care l-am vizitat anul trecut.

  În 2017, v-am luat cu noi în vizită la depozitul eMAG de pe strada Italia 1 – 7, lângă autostrada A1, în care retailerul online a investit 10 milioane de euro în logistică pentru automatizarea procesului de sortare a produsului.

  Astăzi, după un an de zile, vă trecem pragul celui mai nou depozit eMAG, dar și cel mai mare depozit din Europa, construit într-un timp record de 11 luni. Pe o suprafață de 600.000 de metri pătrați, adică de 4 ori suprafața parcului Cișmigiu, eMAG a construit un spațiu de depozitare modern de dimensiunea a 20 de terenuri de fotbal.

  Întreaga clădire, pe care am avut ocazia să o filmăm din elicopter, are o suprafață de depozitare de 126.000 de metri pătrați și este destinată exclusiv produselor de dimensiuni medii, mari și foarte mari.

  Înainte de a intra în detalii cu privire la tehnologiile pe care le-a adus eMAG celui mai mare depozit din Europa, trebuie să precizăm că întreg parcul oferă 200 de locuri de parcare pentru angajați, 7 stații de microbuze, ca de altfel și terenuri de tenis unde angajații se pot relaxa.

  Cât despre parcarea pentru mașinile de marfă, aceasta are o capacitate de 50 de tiruri și se întinde pe o suprafață de 5630 metri pătrați.

  Cel mai mare retailer online din România a investit masiv inclusiv în carosabil și platforme betonate, acestea însumând 27 de kilometri. Clădirea beneficiază de 120 de rampe de încărcare și recepție, dar, partea și mai atractivă este reprezentată de flota automatizată de 100 de utilaje. eMAG a investit în aceasta în total 2.700.000 euro. Utilajele beneficiază de un spațiu dedicat pentru încărcare cu energie a bateriilor, cu o capacitate de 80 de spații de încărcare simultan.

  Sistemul de iluminare din noul depozit eMAG construit în județul Giurgiu este DALI și asigură un consum redus de energie. Și, vă vine să credeți sau nu, consumul redus de energie este asigurat și printr-un sistem de încălzire în pardoseală, care reprezintă un total de 200 de kilometri de instalație.

  Dacă anul trecut vă prezentam cros-belt sorter-ul din depozitul eMAG de lângă autostrada A1, acum puteți vedea imagini cu un alt tip de bandă automată de sortare, lungă de 1000 de metri.

  Aceasta se numește sliding shoe sorter sau, mai simplu, pozi-sorter, pe care sunt transportate coletele spre punctul de scanare 5D, pentru volumetria produselor și de acolo pe cele 34 de benzi de divertare colete. Cu ajutorul noului sorter, pot fi procesate până la 7300 de colete pe oră.

  La parter, angajații eMAG au o terasă pentru relaxare și o cantină care are o capacitate de 180 de locuri, iar la etaj beneficiază de încă o terasă și 2 săli de ședință de unde este supravegheată activitatea logistică.

  Cum treci de filtrul de securitate de la intrarea în incinta noului depozit, în partea dreaptă au fost construite 3 rezervoare de stocare a apei pluviale, cu o capacitate totală de 2.700 de metri cubi.

  Acum, dacă vă întrebați ce e diferit între depozitul de pe A1 în care am fost anul trecut înainte de Black Friday și cel vizitat astăzi în județul Giurgiu, în care s-au investit 65 de milioane de euro, vorbim în primul rând de o separare a produselor în funcție de volum .

  În noul depozit găsim doar produse de dimensiuni medii și mari, precum frigidere, roboți de bucătărie, mașini de spălat, televizoare și alte asemenea, în vreme ce în depozitul de pe A1 se află produsele foarte mici și mici precum telefoane, îmbrăcăminte, electronice și electrocasnice mici, accesorii, periferice și lista continuă.

  În noul depozit, eMAG a achiziționat un sliding shoe sorter, în vreme ce în depozitul de anul trecut vedem un cros-belt sorter. Dacă în depozitul vechi e necesară împachetarea produselor, pentru că au dimensiuni mici și impun acest lucru, în depozitul nou nu mai vorbim de împachetare.

  Pur și simplu sunt luate produsele de pe rafturile din depozit, li se aplică autocolantul de comandă și sunt urcate pe sorter. La final, coletele ajung pe un palet, sunt împăturite în folie de un robot programat și sunt transportate la rampă de angajați cu ajutorul utililajelor.

  Pentru că în noul depozit vorbim numai despre produse medii și mari, acestea sunt în mare parte transportate cu unul dintre cele 100 de utilaje și nu necesită un număr de personal la fel de mare ca în primul depozit.

  De Black Friday 2018, 3 milioane de produse așteaptă să fie luate acasă la reduceri. În total, eMAG aplică reduceri în valoare de 220 de milioane de lei.

  Printre produsele speciale pe care le puteți cumpăra de Black Friday 2018 de la eMAG enumerăm 19.000 de nopți de cazare, aur, mașini, motociclete, bijuterii, pachete turistice, bilete la evenimente, abonamente și servicii medicale.

  Black Friday 2018 la eMAG are loc pe 16 noiembrie

  Nu uitați să vă instalați aplicația eMAG pe telefon și să așteptați startul. Dar până atunci, adăugați în coșul de cumpărături produsele dorite. Livrarea produselor va fi finalizată până pe 28 noiembrie prin curier, în showroom-urile eMAG, în 600 de oficii poștale din toată țara sau în noile puncte de colectare Easy Box eMAG.

  „Black Friday este pentru toată lumea, găsești produse sau servicii utile la cel mai mic preț din an. Iar Black Friday este o zi, pe 16 noiembrie, pregătiți-vă!”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

  În urmă cu un an, creșterea comenzilor de Black Friday a depășit așteptările și a confirmat succesul evenimentului de o zi, în care 85% dintre produse au avut cel mai mic preț din tot anul. Anul acesta, eMAG se așteaptă ca valoarea totală a comenzilor să se ridice la 400 de milioane de lei.

  Livrare până pe 28 noiembrie

  Comenzile vor fi livrate până pe data de 28 noiembrie. Clienții eMAG pot alege să fie expediate prin curier sau vor putea fi ridicate din orice showroom eMAG, de la cele peste 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română sau din unul dintre cele 40 de puncte de colectare Easy Box eMAG.

  Până la 60 de rate fără dobândă

  Cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

  În acest an, în oferta eMAG vor fi incluse:

  50.000 de televizoare
  76.000 de smartphone-uri
  20.000 de laptopuri
  21.000 de frigidere
  15.000 de mașini de spălat
  165.000 de electrocasnice mici
  235.000 de produse fashion
  100.000 de parfumuri și cosmetice
  300.000 de jocuri și jucării
  190.000 de anvelope
  300.000 de produse pentru casă și grădină
  30.000 de articole și echipament sportiv

  Produse speciale din ofertă

  Monede de aur de 22K si lingouri de aur de 24K
  Mașini și motociclete: Honda, Aprilia, Mini, Skoda, Suzuki, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ssang Yong, Triumph, Volvo, Ford
  Ceasuri și bijuterii de lux: Cellini, Diamanti, Galt, Teilor
  Bilete la evenimente sportive: Formula 1 (Austria, Italia, Ungaria), Finala Champions League Madrid 2019
  Bilete la evenimente: Concert Metallica, Concert Andre Rieu, Concert Maroon 5, Electric Castle
  Pachete turistice: 19.000 de nopți de cazare – vacanțe de vară, vacanțe de iarnă, croaziere și vacanțe exotice
  Parcuri de distracții: Disneyland, Europa Park, PortAventura
  Abonamente telefonie: Vodafone the Smart Black, the Super Black
  Servicii medicale: Abonamente medicale și abonamente stomatologice, Regina Maria, Medicover, Just Smile
  Experiențe inedite: Castele și conace, Escape rooms, Catamarane

  Scurt ghid de Black Friday 2018

  Împreună cu familia fă-ți o listă cu produsele favorite
  Instalează aplicația eMAG si poţi comanda uşor de oriunde
  Ca să cumperi rapid asigură-te că ți-ai salvat datele cardului în cont

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.