More

  Monitorul Ambiglow de la Philips pentru gaming pe console

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Monitorul Ambiglow de la Philips este ideal pentru gaming pe console. Philips lansează monitorul Momentum 326M6VJRMB, de 32 de inci. Acesta este dedicat gaming-ului pe console.

  Monitorul dispune de un display 4K UHD, rata de împrospătare de 60 Hz și tehnologia Ambiglow. Aceasta din urmă extinde și îmbunătățește experiența de joc dincolo de ecran.

  Philips Momentum oferă imagini ultra-clare și vibrante datorită certificării DisplayHDR 600, tehnologiei Adaptive-Sync și lag-ului redus de intrare. Totul este completat de design-ul contemporan și tehnologia audio DTS.

  Monitorul Ambiglow de la Philips – Detalii

  Monitorul îi invită pe jucători să treacă la acțiune. Acesta este echipat cu rezoluție 4K UHD UltraClear, cu 3840 x 2160 pixeli și certificare VESA DisplayHDR 600. Tehnologia Ultra Wide-Color oferă un spectru extins de culori, făcând ca verdele, roșul și albastrul să fie mai strălucitoare.

  Tehnologia avansată Adaptive Sync asigură imagini fără tearing, jucătorii rămânând conectați la fiecare secundă de gaming.

  Tehnologia Ambiglow generează o aură adaptabilă și reglabilă de lumină de fundal. Aceasta extinde experiența dincolo de ecran, filmele și jocurile fiind astfel potentate vizual. Pentru că, sunetul joacă un rol important în experiența de gaming, tehnologia DTS Sound optimizează sunetul surround al monitorului. Aceasta are posibilitatea de ajustare a dialogului, bas bogat și niveluri maxime de volum, fără distorsiuni.

  Confortul gamer-ului este esențial, motiv pentru care monitorul Philips Momentum dispune de mai multe soluții care contribuie la protecția acestuia.

  Modul LowBlue protejează ochiul de razele de lumină albastră de lungime scurtă. Suportul monitorului oferă o înclinare de -5/20 grade, precum și posibilitatea de reglare a înălțimii de 110 mm pentru mai mult confort.

  Philips Momentum 326M6VJRMB va fi disponibil din luna mai la un preț recomandat de 2789 lei.

  Ce părere ai despre noul monitor de la Philips. Ți-ar plăcea să îl utilizezi pentru gamingul pe consolă? Scrie-ne părerea ta în comentarii.

  Nu uita să te abonezi la YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.