More

  5 Samsung Galaxy Fold s-au stricat – Explicația!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  5 Samsung Galaxy Fold s-au stricat în doar câteva zile de când au ajuns la testări pentru review. Este vorba de unitățile de test care au ajuns la Marques Brownlee, Dieter Bohn, Marck Gurman, Steve Kovach și Joana Stern. Explicația pentru cele întâmplate a fost oferită de Samsung printr-un comunicat de presă. Toate unitățile afectate au fost înlocuite în garanție.

  ATENȚIE! Dacă ești unul dintre miile de clienți care au precomandat Samsung Galaxy Fold – Nu înlătura folia protectoare de pe display!

  5 Samsung Galaxy Fold s-au stricat

  Cazul Dieter Bohn

  ”Super Yikes: S-a întâmplat ceva cu ecranul telefonului meu Galaxy Fold și are o umflătură. Nu știu cum s-a întâmplat asta și aștept vești de la Samsung. S-a stricat.”, scrie Dieter Bohn de la The Verge pe Twitter. ”Samsung mi-a înlocuit unitatea de review și aștept un comunicat oficial.”, completează acesta în comentarii.

  Cazul Mark Gurman

  ”Ecranul telefonului meu pentru review Galaxy Fold este complet stricat. Nu mai poate fi utilizat, după doar două zile. Nu știu dacă asta se întâmplă la toată lumea sau nu.”, este mesajul lui Mark Gurman de pe Bloomberg pe contul său de Twitter. ”Când tastez pe ecran cu vârful degetului și cu unghia rămâne, de asemenea, un semn permanent. Samsung îmi va trimite un alt telefon și vă țin la curent.”

  ”Telefonul vine cu o folie/un strat protector. Samsung spune că nu ar trebui să îl înlături. Eu l-am înlăturat, pentru că nu știam că nu trebuie să fac asta. Nici consumatorii nu vor ști asta. Părea că poate fi înlăturat din colțul din stânga, așa că l-am dat jos. Cred că asta a contribuit la problemă.”, explică mai târziu Mark.

  5 Samsung Galaxy Fold s-au stricat

  Lucrurile s-au înrăutățit semnificativ în cazul Galaxy Fold deținut de Mark. Până a 2-a zi dimineață, telefonul nu mai era deloc funcțional.

  Cazul Steve Kovach

  În cazul lui Steve Kovach de la CNBC, lucrurile au stat diferit. După doar o zi de utilizare, ecranul telefonului, a început să nu mai funcționeze. Prima dată pe partea stângă, apoi pe partea dreaptă.

  Cazul Joanna Stern

  ”Am dezlipit asta ieri și nu am știut că astăzi se va înrăutăți.”, scrie Joanna. ”Pentru că nimeni nu ne-a spus că era un strat protector. Așadar, de ce să nu dezlipească un expert în telefoane plasticul de pe ecran?”

  5 Samsung Galaxy Fold s-au stricat

  Cazul Marques Brownlee

  Marques explică într-un video de 10 minute ce s-a întâmplat cu Galaxy Fold pe care l-a primit la test. Povestea lui este la fel ca a celorlalți. A încercat să dezlipească folia de pe display și atunci au început să apară problemele. În doar câteva minute, telefonul nu a mai putut fi utilizat.

  Acesta a contactat Samsung și în scurt timp i-a fost înlocuită unitatea de test.

  Cazul Geoffrey A. Fowler a fost diferit

  Ecranele telefoanelor Galaxy Fold testate de 5 mari testări globali s-au stricat în primele zile.

  Dar, Geoffrey A. Fowler de la Washington Post a realizat un alt test, care nu a afectat deloc ecranul Fold. Acesta a pliat de 100 de ori la rând telefonul, dar nu a sesizat nicio problemă.

  De ce dai 2000 de euro pe Samsung Galaxy Fold

  Ați văzut interviul nostru cu Maxime Guirauton, Marketing Director Consumer & Enterprise Samsung Electronics? Dacă nu, vă recomand să îl parcurgeți.

  ”Samsung Galaxy Fold este rezultatul a 10 ani de inovare și cercetare. Este un telefon dedicat celor care privesc în viitor. Care vor să cumpere un obiect exclusivist.”, după cum spunea Maxime.

  Îl întrebam în februarie pe Maxime dacă e un moment bun ca Samsung să lanseze Fold. Răspunsul a fost că ”e vremea ca Samsung să aducă mai multă inovație. Samsung Galaxy Fold este un produs exclusivist care are rolul să satisfacă cerințele consumatorilor.”

  Timpul ne-a învățat că inovația presupune costuri foarte mari. Deoarece este foarte multă cercetare și dezvoltare în spate, Galaxy Fold are un preț. Dincolo de asta, repararea acestui smartphone va fi mai costisitoare decât a unui smartphone normal.

  Cine își dorește această tehnologie nouă, trebuie să plătească mai mult. De ținut seamă că tehnologia ecranului pliabil este în continuă dezvoltare. Nici Samsung, nici alt producător de pe piață nu a ajuns la formula perfectă până la acest moment.

  Mai mult decât atât, cred că cei mai apți oameni să testeze produsele sunt clienții. Vedem asta și în industria de gaming. Unde sunt realizate programe de testare beta, în care au acces consumatorii finali.

  Samsung a realizat sute de teste pe Galaxy Fold în ultimele luni. Dar, cine și-ar fi imaginat că poți distruge un Galaxy Fold doar prin desprinderea unei folii? Acest lucru a fost descoperit abia când telefoanele au ajuns la consumatori spre a fi testate.

  5 Samsung Galaxy Fold s-au stricat

  Clienții Samsung Galaxy Fold vor fi avertizați cu privire la stratul protector.

  Se pare că unitățile Galaxy Fold vor include un avertisment cu privire la stratul protector de pe display. Unitățile de review nu au venit însoțite de acest avertisment. Motiv pentru care testării și-au stricat telefoanele în primele zile de utilizare.

  ”Ecranul principal include un strat protector special. Dezlipirea acestui strat protector sau utilizarea oricărui adeziv pe ecranul principal, precum folii de protecție sau stickere, ar putea provoca prejudicii.”, este mesajul de care trebuie să țineți cont când ajunge Galaxy Fold la voi.

  5 Samsung Galaxy Fold s-au stricat

  Fiecare telefon care are componente mobile va avea mai multe puncte de eșec decât un telefon static complet închis. Este subînțeles că trebuie să fii mai atent cu aceste produse și că riscurile de defecțiune există.

  Recomandarea noastră este să vă documentați foarte bine cu privire la avantajele și dezavantajele unui produs, înainte să îl achiziționație. Fie el Samsung Galaxy Fold sau altul. Cu cât veți fi mai bine informați, cu atât veți fi luați mai puțin prin surprindere.

  Samsung a înlocuit toate unitățile Galaxy Fold care s-au defectat. Compania și-a asumat faptul că a omis să atenționeze testerii cu privire la folia de protecție. Dar, în cazul clienților, va exista un avertisment. Ceea ce înseamnă că, dacă defectați de bunăvoie display-ul, s-ar putea să plătiți din buzunar reparația.

  Încă mai sunt lucruri de descoperit despre Samsung Galaxy Fold

  Telefonul a ajuns și în România. Pentru moment, nu am avut prima interacțiune cu el, dar așa cum ne-a promis Maxime la MWC, va ajunge și la noi pentru review. Așadar, fiți cu ochii pe noi și scrieți-ne întrebările în comentarii.

  Abonează-te la YouTube Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.