More

  NVIDIA lansează platforma NVIDIA Studio

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  NVIDIA lansează platforma NVIDIA Studio. Aceasta îmbunătățește substanțial performanța și fiabilitatea hardware-ului pentru cei 40 de milioane de creativi online, cu studiouri care au nevoie de PC-uri performante.

  NVIDIA Studio combină plăci grafice RTX, NVIDIA Studio Stack cu SDK-uri specializate și driverele de studio dedicate. Este sprijinit de un proces riguros de testare hardware și software pentru cele mai importante aplicații de creație  și fluxurile de lucru.

  17 laptopuri RTX Studio au fost anunțate astăzi la Computex, fiind create de șapte producători de top. Toate modelele întrunesc condițiile necesare pentru a beneficia de badge-ul RTX Studio. Acesta îi ajută pe creatorii de conținut să identifice cu ușurință laptopurile potrivite pentru procesul lor de lucru.

  NVIDIA lansează platforma NVIDIA Studio

  “NVIDIA Studio combină plăcile grafice RTX, care permit ray tracing în timp real, procesare AI și editare video la rezoluție înaltă, cu software de studio. Asta pentru a respecta exigențele creatorilor de conținut.”, a declarat Jason Paul, general manager al diviziei de tehnologie și software GeForce în cadrul NVIDIA.

  “Noile laptopuri RTX Studio sunt unealta ideală pentru creatorii de conținut care au nevoie de portabilitate și performanțe specifice desktop-urilor.”

  Laptopurile dispun de noile plăci grafice Quadro RTX™ 5000, 4000 și 3000. Precum și de plăci grafice GeForce RTX™ 2080, 2070 și 2060. GPU-urile RTX accelerează crearea de conținut de la editare video la randare 3D. Cu performanțe de până la șapte ori mai bune decât un MacBook Pro.

  Laptopurile care se bazează pe grafică RTX 5000 dispun de 16GB de memorie grafică. Un record pentru laptopuri, care permite un flux de lucru avansat cu mai multe aplicații în paralel și utilizarea unor modele 3D de mari dimensiuni. Activități care până acum nu puteau fi realizate pe laptopuri.

  Multe astfel de laptopuri dispun de ecrane 4K precise și de tehnologia NVIDIA Max-Q. Lucru care aduce o performanță ridicată și o autonomie superioară a bateriei într-un design subțire și ușor.

  “Creativii care folosesc Adobe Creative Cloud își doresc cel mai puternic hardware pentru lucru. Știm că vor fi entuziasmați de lansarea laptopurilor RTX Studio și driverelor Studio de la NVIDIA.”, a spus Sue Skidmore, head of partner relations la Adobe video.

  NVIDIA Studio Stack

  NVIDIA Studio Stack este un set software care oferă creatorilor de conținut digital performanță și fiabilitate atunci când lucrează cu aplicații creative. Acesta include SDK-uri și API-uri NVIDIA Studio pentru dezvoltatorii de aplicații și driverele de studio NVIDIA pentru creatori.

  SDK-urile Studio accelerează randarea, editarea și procesarea video, animația vector 2D și multe altele. Utilizând platforma AI CUDA™, dezvoltatorii de aplicații creative pot utiliza AI pentru a automatiza sarcinile repetitive care consumă timpul creatorilor. Cum ar fi: redimensionarea imaginilor, etichetarea fotografiilor sau corecția culorilor.

  Driverele NVIDIA Studio sunt supuse unor teste amănunțite pentru fluxurile de lucru cu mai multe aplicații ale creatorilor. Ele includ multiple revizuiri ale aplicațiilor creative de la dezvoltatori precum Adobe, Autodesk, Avid, Blackmagic Design, Epic, Maxon și Unity.

  „Creatorii se confruntă permanent cu termene limită. Depind de cele mai recente hardware-uri  și instrumente creative pentru a-și termina propriile proiecte la timp. Fără a compromite calitatea.”, a declarat Eric Bourque, senior software development manager al Autodesk.

  „Suntem încântați de faptul că NVIDIA extinde programul Studio Driver. Pentru a aduce cel mai înalt nivel de suport și performanță la cele mai recente versiuni ale Arnold, 3ds Max și Maya”.

  Disponbil începând de azi, cel mai nou driver NVIDIA Studio oferă suport pentru cele mai noi versiuni ale aplicațiilor creative de top. Precum Autodesk Maya 2019, Autodesk 3ds Max 2020, Blackmagic Design DaVinci Resolve 16 și Daz3D Daz Studio.

  Disponibilitate și preț

  Laptopurile RTX Studio vor fi disponibile începând cu luna iunie la Acer, ASUS, Dell, GIGABYTE, HP, MSI și Razer. Prețurile vor începe de la 1.599 dolari și vor varia în funcție de designul partenerilor, funcționalități și regiune.

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.