More

  Se întâmplă în tech duminică, 02 iunie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Haideți să vedem ce se întâmplă în tech duminică, 02 iunie 2019. Avem noutăți din benzi desenate, gaming și mai aflăm câte ceva despre urmările interzicerii Huawei în Statele Unite ale Americii.

  Tetris face anul acesta 35 de ani

  Cunoscutul joc Tetris sărbătorește 35 de ani pe 06 iunie 2019. Tetris s-a vândut în 170 de milioane de copii. Potrivit statisticilor, doar Minecraft s-a vândut în mai multe exemplare.

  Huawei reduce producția de telefoane după interzicerea în SUA

  Surse citate de South China Morning Post spun că, Foxconn a oprit producția de telefoane Huawei pe ”o serie de” linii, ca răspuns la reducerea comenzilor. Nu știm pentru cât timp va fi pusă în aplicare această decizie, mai ales pentru că Foxconn a refuzat să comenteze.

  Vom reveni cu detalii pe acest subiect pe măsură ce acestea vor fi oferite publicității.

  Se întâmplă în tech duminică

  America solicită informații despre social media, dacă aplici pentru viză

  Dacă vei călători în SUA sau vei locui acolo pentru o perioadă, indiferent de motiv, vei folosi cel mai probabil internetul în țara tuturor posibilităților.

  Acum, Statele Unite ale Americii solicită virtual tuturor aplicanților pentru viză să furnizeze numele conturilor lor social media din ultimii 5 ani de zile.

  Cei care aplică pentru viză trebuie să ofere inclusiv adrese de email anterioare și numere de telefon. Dar, mai ales, dacă familia acestora a fost implicată în acte de terorism.

  Inițial, aceste informații erau solicitate doar persoanelor care vizitau zone controlate de terorism. Măsura va afecta milioane de solicitanți de vize în fiecare an. Iar dacă aceasta este eficientă nu, rămâne de văzut.

  Se întâmplă în tech duminică

  Mari edituri științifice interzic Huawei să evalueze lucrări

  Interdicția Huawei în SUA ar putea avea consecințe grave și pentru comunitatea științifică. Unul dintre cei mai mari editori de științe, IEEE, a interzis oamenilor de știință de la Huawei să revizuiască lucrările, cât timp sunt în derulare restricții comerciale.

  Există ”implicații juridice grave” care interzic companiei chineze să se uite pe o cercetare tehnică, a comunicat IEE editorilor săi. Totuși, Huawei poate face parte în continuare din comitetele editoriale IEE.

  Se întâmplă în tech duminică

  Pokemon Go nu mai oferă suport pentru Apple Watch după 01 iulie

  Niantic a decis să nu mai ofere suport pentru Apple Watch începând cu 01 iulie 2019. Se pare că, Apple Watch nu mai este util pentru Pokemon Go.

  Niantic vrea să se ”concentreze” pe utilizarea funcției pe un singur dispozitiv, în loc să împartă atenția. Mai ales acum, că Adventure Sync poate monitoriza pași, câștiga Buddy Candy și prinde Polemoni pe telefon.

  pokemon go

  Marvel transformă o serie de benzi desenate legendare în cărți audio

  Marvel colaborează cu Dreamscape Media pentru a adapta o serie de povești de benzi desenate Marvel ca ”audiobook-uri care să-ți fie citite”. Titlurile vor fi disponibile începând cu luna septembrie.

  Dreamscape va adapta ”aproximativ 20 de povești legendare”. Printre care și titluri precum Spider-Man Ultimate, Ultimate X-Men, X-Men: Codename Wolverine și Daredevil: The Man Without Fear.

  Audiobook-urile vor fi disponibile în magazine precum Amazon, Audible, Apple Books, Google Play, Overdrive. Dar, și în ”alte platforme audiobook”. Prin intermediul platformei Hoopla, abonații acestui serviciu pot beneficia gratuit de audiobook-urile Marvel.

  marvel

  Acestea sunt știrile pe scurt din se întâmplă în tech duminică, 02 iulie 2019. Dacă ați mai aflat și alte noutăți care merită împărtășite, așteptăm să ne scrieți în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.