More

  Samsung lansează gama de frigidere BESPOKE și cuptorul cu abur Dual Cook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează gama de frigidere BESPOKE și cuptorul cu abur Dual Cook.

  „Consumatorii europeni preferă bucătăriile cu electrocasnice incorporate care să reflecte identitatea familiei și gusturile personale în ceea ce privește design-ul interior.

  Suntem entuziasmați să vedem cum inovațile de lifestyle create de Samsung, așa cum este gama BESPOKE, satisfac nevoile unice ale fiecărei gospodării.”, a declarat Harry Choi, Corporate SVP, Head of Design Team din cadrul Samsung Electronics.

  Samsung lansează gama de frigidere BESPOKE

  Gama BESPOKE de la Samsung este o nouă categorie de frigidere care permite utilizatorilor să-și amenajeze bucătăria în stilul propriu, așa cum se întâmplă în cazul electrocasnicelor incorporabile.

  Gama este gândită pentru a fi adaptată oricărei bucătării, menținând în același timp ideea de electrocasnice incorporabile, o opțiune cu totul nouă în piața din Europa.

  Noua gamă de frigidere BESPOKE incorporează un design modular și vine în 8 forme diferite, începând cu frigiderul cu o singură ușă, până la frigiderul cu patru uși.

  Având opțiunea de a configura BESPOKE în multe feluri, consumatorii se pot bucura de flexibilitatea de a-și adapta frigiderul în funcție de stilul lor de viață și după design-ul preferat.

  Consumatorii își pot configura frigiderul în propriul stil. Pentru panoul frontal, aceștia pot alege dintre trei materiale diferite – metal cotta, sticlă satinată și sticlă glam – precum și multe opțiuni de culoare.

  Cotta este disponibilă în culoarea cărbunelui, alb și verde mentă, în timp ce sticla satinată vine în culori mate precum gri, bleumarin, coral și galben.

  Sticla glam oferă un finisaj lucios, fie alb, fie roz. În plus față de culoare și finisaj, consumatorii pot alege, de asemenea, conceptul general de design interior pe care și-l doresc.

  BESPOKE

  O bucătărie unitară

  Samsung pregătește, de asemenea, o nouă gamă premium de produse incorporabile de bucătărie pentru Europa, în 2020, care include cuptor, plită, mașină de spălat vase și frigider.

  Designul tradițional, dar totuși îndrăzneț și simplu, precum și funcționalitatea ieșită din comun, vor atrage atenția consumatorilor.

  Primul produs din gamă, care va fi prezentat la IFA 2019, este cuptorul cu abur Dual Cook. Acesta vine cu un design modern, ce oferă o flexibilitate remarcabilă și abilități de gătit multiple.

  Cuptorul este aliniat vertical și încorporează suprafețe texturate, precum și o nouă interfață de utilizare, care îmbunătățește design-ul final.

  Datorită funcției Dual Cook Steam, acesta poate găti simultan cu convecție într-un compartiment și cu abur în celălalt.

  Atât frigiderul BESPOKE, cât și noua gamă premium de electrocasnice încorporate sunt disponibile în sticlă satinată, cu o textură elegantă și un design plăcut, putând fi integrate în orice spațiu, pentru un decor unitar.

  Acest efect este cu atât mai vizibil atunci când un frigider BESPOKE din sticlă satinată și celelalte electrocasnice încorporate sunt așezate unul lângă celelalte.

  Gama de frigidere BESPOKE, cât și cuptorul cu abur Dual Cook pot fi văzute în cadru IFA, la Berlin City Hall, în perioada 6 septembrie – 11 septembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.