More

  Scaunul de gaming Predator Thronos Air costă 8975 euro

  Acer prezintă scaunul de gaming Predator Thronos Air. Vorbim despre un accesoriul suprem de gaming care va fi disponibil în EMEA din luna octombrie. Scaunul de gaming Predator Thronos Air costă 8975 euro.

  Predator Thronos Air este cel mai nou „scaun” de gaming al Acer. Vorbim despre o adevărată peșteră, excelent pentru gamerii hard-core.

  Structura din oțel include un scaun, un birou modular și un braț pentru monitor. Acesta îmbracă jucătorul într-un cockpit confortabil, ideal pentru imersie totală și completă în timpul jocurilor.

  Iluminarea de culoare albastră emite o strălucire delicată și rece, perfectă pentru jocuri.

  Ce ar trebui să mai știi despre scaunul de gaming Predator Thronos Air

  Acesta poate fi reglat în diferite unghiuri. 130 de grade în interiorul cabinei și 180 de grade în afara cabinei pentru confort maxim.

  Include chiar și o funcție de masaj, astfel încât jucătorii se pot relaxa după sesiuni intense de joc. Biroul include o tastatură reglabilă și suport pentru mouse, asigurând utilizarea confortabilă indiferent de unghiul de ședere. Un suport pentru picioare menține picioarele ridicate.

  Capabil să susțină până la trei afișaje, brațul monitorului poate fi ridicat și coborât manual cu ajutorul unui mâner amplasat convenabil, chiar sub suportul monitorului din mijloc.

  În plus, o cameră poate fi poziționată chiar deasupra monitorului din mijloc, fiind astfel foarte ușor de transmis acțiunea pe YouTube, Twitch sau Mixer.

  Pentru a păstra zona îngrijită și bine organizată, în spatele scaunului se află o platformă pentru un PC puternic de gaming, iar un sistem de gestionare a cablurilor stochează și ascunde firele ce pot deranja.

  În plus, Acer oferă numeroase opțiuni de personalizare și upgrade-uri, precum un stabilizator de scaun pentru a împiedica mișcarea în timpul sesiunilor de joc, suport pentru pahar, suport pentru căști, hub USB și o cameră foto.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here