Beko anunță Tehnologia AutoDose și platforma MythWashers

NoobZ
- 22.10.2019, 12:32 în Lifestyle
37

SHARES
Beko anunță Tehnologia AutoDose

Liderul pieței europene de electrocasnice Beko anunță Tehnologia AutoDose și platforma MythWashers. Vorbim despre o premieră prin care consumatorii au acces la primul ghid digital complet de informare în România despre mașini de spălat vase. Totul este posibil prin hub-ul de conținut optimizat SEO regăsit în platforma MythWashers.

Beko anunță Tehnologia AutoDose, pentru prima dată în România și în Europa

Ce este Tehnologia AutoDose? Vorbim despre o premieră pentru mașinile de spălat vase pentru uz casnic. Aceasta dozează automat la fiecare spălare cantitatea optimă de detergent lichid, pentru a asigura o curățare eficientă. Recipientul pentru detergent trebuie să fie încărcat o singură dată pe lună, pentru a asigura autodozarea pentru mai multe spălări.

“Categoria mașinilor de spălat vase, emergentă în România, se bucură de un interes sporit din partea consumatorilor. Înregistrând o creștere anuală de două cifre procentuale. De aceea, odată cu lansarea primului hub holistic de conținut, respectiv primului ghid digital complet despre mașinile de spălat vase, anunțăm Tehnologia AutoDosing. Dincolo de inovație, aceasta aduce un plus de confort consumatorilor.”Gabriel Eremia, Marketing & Product Management Director Arctic.

Beko lansează MythWashers

Este vorba despre primul ghid digital complet despre mașinile de spălat vase, adresat consumatorilor români. Despre o platformă online de conținut care își propune să demonteze miturile de percepție ale consumatorilor asupra acestei categorii. MythWashers își propune să ofere informații clare și reale.

Ghidul digital oferă utilizatorilor toate informațiile legate de mașinile de spălat vase într-un singur loc. Platforma holistică de conținut, optimizată SEO, are în vedere, în primul rând, top 10 mituri despre categorie. Acestea sunt demontate cu cifre, date și statistici, prezentate într-un limbaj accesibil.

MythWashers

MythWasher oferă peste 120 de pastile de tehnologie

Acestea sunt grupate pe patru subiecte principale de discuție și acoperă toate întrebările despre alegerea modelului potrivit, instalare, folosire și întreținere.

Miturile sunt demontate de tehnologiile cu care mașinile de spălat vase Beko sunt echipate. Conținutul de pe platformă este format din ilustrații foto, video și animații CGI, precum și o mini-serie de trei clipuri video de tip testimonial. Aici, posesori de mașini de spălat vase își împărtășesc experiența personală cu acestea.

„MythWashers reflectă esența brandului Beko, pentru că atinge subiectul tehnologiilor inovatoare și le  traduce într-un limbaj accesibil și prietenos, cu beneficii clare.

Campania pornește de la nevoia consumatorilor de a găsi informații reale și relevante despre categorie într-un singur loc. Lucru care nu a fost posibil până la lansarea platformei.

Studiile indică faptul că majoritatea consumatorilor face un research amănunțit pe Internet înainte de o achiziție de aparatură electrocasnică. Așa că acum au acest singur punct de contact în care toate întrebările lor își vor găsi un răspuns, în oricare pas al procesului decizional s-ar afla.”Alexandra Pascu, Brand Manager.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!