More

  Note 10 Lite ar putea veni cu o baterie mai mare decât Note 10 Plus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Note 10 Lite ar putea veni cu o baterie mai mare decât Note 10 Plus, potrivit SafetyKorea. Samsung are toate șansele ca de acum încolo să pună baterii puternice pe toate telefoanele viitoare.

  Samsung Galaxy S11 Plus ar putea fi echipat cu o baterie de 5.000 mAh. Acum aflăm și de capacitatea bateriei de aproape 4.500 mAh a telefonului Note 10 Lite.

  SafetyKorea, o publicație care centralizează o bază de date de certificare, a fost cea care a aflat de capacitatea bateriei și care a postat o poză cu posibila baterie. Dacă e adevărat, Samsung Galaxy Note 10 va avea o baterie mai mare decât Galaxy Note 10 plus, care se aproprie de 4.300 mAh. Astfel, a depășit și bateria de 3.500 mAh pe care o are Galaxy Note 10.

  Note 10 Lite ar putea să fie începutul bateriilor mari pe dispozitivele Samsung

  Deși capacitatea bateriei de la Samsung Galaxy S11 Plus este mare, pentru un telefon mid-range ca și Galaxy Note 10 Lite, bateria de 4.500 mAh este impresionantă.

  Acest aspect ar putea ridica standardele bateriilor atât pentru viitoarele telefoane Samsung, dar și pentru companiile concurente. Deși capacitatea bateriei nu a fost anunțată oficial de către Samsung, utilizatorii ar fi încântați de o asemenea baterie puternică.

  Cu ce altceva mai vine Note 10 Lite

  Designul este același atât pentru Note 10 Lite, cât și pentru Note S10 Lite. Acesta vine cu un detaliu interesant: prezența unui mod de fotografie asemănător cu cel al noului Huawei Nova 6 5G.

  Telefonul va avea și procesorul Exynos 9810, împreună cu o memorie RAM de 6GB, iar camera frontală ar trebui să aibă un senzor de aproximativ 32MP.

  Mai trebuie menționat faptul că ambele telefoane au primit certificare Bluetooth SIG. Certificarea este un indiciu că ambele modele vor fi lansate în curând și echipate cu Bluetooth 5.0.

  Circulă multe zvonuri în jurul celor două telefoane mid-range, dar vom afla câte dintre acestea au fost adevărate abia în luna ianuarie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.