More

  Noul smartphone pliabil de la Samsung ar putea fi cu clapetă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noul telefon pliabil de la Samsung este asemănător cu Motorola RAZR. Din anumite puncte de vedere, cel puțin. Cam asta reiese din fotografiile care circulă pe internet zilele acestea.

  Samsung a declarat cu ceva timp în urmă că lucrează la un nou telefon pliabil. Acesta are la bază conceptul clamshell (clapetă).

  Nu sunt foarte multe de spus până în acest moment despre telefon și nici nu s-au făcut anunțuri despre acesta. Cel mai vizibil lucru la noul prototip este deschiderea de tip clapetă.

  Ce știm despre noul telefon pliabil

  Un utilizator Weibo, Wang Ben Hong a postat câteva fotografii care arată ceea ce pare a fi cel mai recent prototip de telefon pliabil de la Samsung.

  Prototipul, după cum arăt pozele, are jumătate din dimensiunea telefonului Galaxy Fold. Pe ecran se poate observa camera în mijlocul acestuia. Cele două caracteristici intră în alcătuirea conceptului de clamshell, discutat în cadrul conferinței pentru dezvolvatorii Samsung de anul acesta.

  Mai mult de atât, prototipul de la Samsung vine cu un ecran de notificare extern, camere principale -RAZR are una – și o lanternă LED. Butoanele pentru reglarea volumului sunt pe partea dreaptă. Sub acesta, este posibil să existe integrat un senzor de amprentă.

  Nu este clar dacă acest prototip de smartphone cu clapetă va avea butonul de pornire pe care îl găsim pe Galaxy Fold.

  Cui se va adresa acest smartphone cu clapetă

  Wang nu a dezvăluit și alte detalii despre telefonul pliabil. Însă, presupunând că pozele sunt veridice, este interesant de urmărit cum îl va poziționa producătorul pe piață.

  Luând în considerare dimensiunea mai mică a dispozitivului, acesta poate fi o variantă mai accesibilă a telefonului Galaxy Fold, care costă de la 1,798 euro. Poate fi, totuși, și o alternativă la Huawei Mate X a cărui preț este de 2,157 euro.

  După spusele specialiștilor în domeniu, conceptul clamshell ar putea câștiga inima multor clienți datorită aspectului nostalgic de telefon cu clapetă.

  Rămâne de văzut dacă acesta va continua să fie simpatizat de către utilizatori după aflarea prețului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.