More

  Cum se vor numi telefoanele Samsung, inclusiv cel pliabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ești curios să știi cum se vor numi telefoanele Samsung care se vor lansa în februarie? Ei bine, se pare că apar deja primele informații din surse oficiale. Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus și Galaxy S20 Ultra vor fi noile flagship-uri al producătorului sud-coreean. Împreună cu acestea se va lansa și Galaxy Bloom.

  Numele noilor terminale din seria Galaxy S și numele noului smarphone pliabil al Samsung au fost dezvăluite în cadrul unei întâlniri cu ușile închise care a avut loc la CES 2020.

  DJ Koh, Șeful Samsung Mobile a confirmat numele viitoarelor flagship-uri pe care compania le va lansa la începutul lunii februarie.

  Seria Galaxy S11 se va numi, de fapt, Galaxy S20. Și, vom avea trei terminale: S20 și S20 Plus și S20 Ultra. În vreme ce, smartphone-ul pliabil pe care îl va lansa Samsung o dată cu seria Galaxy S se va numi Galaxy Bloom, nu Fold 2, cum se așteptau utilizatorii.

  Cum se vor numi telefoanele Samsung – Noul telefon pliabil se va numi Galaxy Bloom

  Motivul pentru care al doilea telefon pliabil nu se va numi Fold 2 este necunoscut. Însă, Koh explică faptul că telefonul este inspirat din machiajele compacte de la Lancome. Aparent, compania vrea să vândă noul telefon pliabil femeilor de 20+.

  Galaxy Bloom va veni în două variante: cu 4G și 5G. Atât seria Galaxy20, cât și smartphone-urile Galaxy Bloom vor avea suport pentru înregistrare video 8K. Samsung se pare că a lucrat cu Google pentru a face videoclipurile 8K să fie mainstream. YouTube este așteptată să permită streaming 8K imediat ce produsele Samsung se lansează pe 11 Februarie.

  Însă, conținutul 8K este departe de a fi suficient. Urmărim și alte lansări de dispozitive mobile cu suport 8K. Cum de altfel vedem ce camere 8K se lansează anul acesta.

  Ce părere aveți de noile denumiri ale telefoanelor pe care Samsung le va lansa? Dar despre decizia de a lansa un telefon pliabil inspirat din produsele Lancome. Scrieți-ne în comentarii!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.