More

  HP lansează noile imprimante HP Color LaserJet Pro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP lansează noile imprimante HP Color LaserJet Pro: M100 și M200. Acestea au fost concepute pentru a oferi utilizatorilor confortul, securitatea și performanțele de care au nevoie în activitatea de zi cu zi.

  „Profesioniștii caută în permanență să își sporească productivitatea, fără a face compromisuri  în ceea ce privește calitatea și performanța la locul de muncă.”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. Romania. „Acesta este şi motivul pentru care ne-am extins gama HP Color LaserJet Pro cu modelele M100 și M200.

  Ne dorim să oferim cele mai bune experiențe de imprimare, alături de un design durabil, soluții de securitate îmbunătățite și performanțe puternice. Astfel încât să contribuim la o eficiență maximă în activitate, indiferent de locul unde s-ar afla.”

  Productivitatea la nivelul următor, cu HP Smart App

  Utilizatorii pot imprima, scana și copia documente rapid și ușor, direct de pe telefoanele lor. Asta cu cele mai recente modele din gama HP Color LaserJet Pro: M100 și M200, şi cu ajutorul opțiunii Smart Task din aplicația HP Smart.

  Aplicația HP Smart îți permite să economisești timp cu opțiunea Smart Tasks și să organizați documente cu 50% mai rapid.

  HP lansează noile imprimante HP Color LaserJet Pro – Securitate îmbunătățită

  Modelele M100 și M200 din gama actualizată HP Color LaserJet Pro integrează caracteristici esențiale de securitate, cum ar fi criptarea inițială și protecția parolelor. Asta pentru a ajuta la protejarea și securizarea dispozitivului, a datelor personale și a documentelor atunci când imprimați.

  Seria M200 include, de asemenea, soluții care consolidează apărarea împotriva vulnerabilităților de securitate. Funcțiile cheie includ actualizări automate de firmware pentru a ajuta la detectarea și oprirea atacurilor și Wi-Fi® cu bandă duală pentru conexiuni mai rapide și mai fiabile pe modelele wireless.

  HP lansează noile imprimante HP Color LaserJet Pro – Performanță puternică

  Modele M100 şi M200 din gama HP Color LaserJet Pro sunt livrate cu cartușe originale de toner HP cu JetIntelligence. Acestea ajută la o performanță de imprimare de cea mai înaltă calitate și o gamă de culori la o calitate profesională. Modelele M100 și M200 asigură conexiuni mai rapide și mai fiabile cu Wi-Fi cu bandă duală.

  Atât modelul M100 cât și M200 suportă imprimarea în volume mari. Cum de altfel, oferă viteze de imprimare rapide, la care se adaugă opțiunile de scanare, copiere și fax. Modelul M200 permite selectarea imprimării automate faţă-verso.

  HP lansează noile imprimante HP Color LaserJet Pro – Design sustenabil

  Imprimantele din noua gamă  M100 și M200 utilizează, în medie, cu aproximativ 35% mai puțină energie decât imprimantele standard.

  HP a proiectat și testat imprimantele pentru a respecta cele mai recente standarde ENERGY STAR®1 în domeniul calității, performanței și economisirea energiei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.