More

  GDC este amânat, dar nu anulat din cauza coronavirus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  GDC este amânat, dar nu anulat. Game Developers Conference 2020 nu se mai desfășura în perioada 16-20 martie în San Francisco. Acesta a fost amânat pentru vară din cauza coronavirus.

  GDC este amânat, dar programat pentru vară

  După consultarea strânsă cu partenerii noștri din industria de dezvoltare a jocurilor și cu comunitatea din întreaga lume, am luat decizia dificilă de a amâna conferința dezvoltatorilor de jocuri din luna martie.„, anunță GDC pe site-ul oficial.

  Tot în postare, organizatorii evenimentului sunt dezamăgiți pentru că nu-și pot găzdui invitații. Aceștia spun că „intenționează să susțină un eveniment GDC în vară.” Ei vor colabora cu partenerii pe care îi au pentru a finaliza detaliile și vor oferi mai multe informații despre eveniment în următoarele săptămâni.

  Participanții nu au de ce să-și facă griji. Compania Informa, care se află în spatele conferinței, intenționează să returneze banii participanților. Însă, nu se știe, încă, cu exactitate dacă va exista și un sistem prin care biletele actuale să fie valabile și pentru conferința din vară.

  De asemenea, este neclar modul în care GDC va introduce evenimentul. În această vară vor avea loc 3 evenimente de gaming. Este vorba despre E3 în iunie, Gamescom și Pax Prime în luna august. Există posibilitatea ca și aceste evenimente să întâmpine probleme din cauza epidemiei. Însă, vom vedea pe parcurs cum evoluează epidemia de coronavirus și ce noi anunțuri vor face companiile.

  Cum a ajuns GDC să fie amânat

  În săptămânile dinaintea conferinței, companiile precum Sony, Facebook, Electronic Arts, Kojima Productions, Unity, Amazon și Epic s-au retras de la GDC. Toate companiile au invocat motive de sănătatea și siguranță în cazul participării la eveniment.

  Conferința a fost amânată în cele din urmă pentru că primarul din San Francisco a declarat stare de urgență. De asemenea, evenimentul PAX East și-a pierdut mai mulți participanți, invocând motive legate de virus.

  Până în prezent, MWC 2020 și conferința de dezvoltatori F8 a Facebook au fost anulate pe fondul epidemiei de COVID-19. În același timp, Twitter le-a cerut angajaților să lucreze de acasă. Facebook și Google, la fel. Iar tot mai multe companii anulează inclusiv evenimente de lansare de produs.

  Cât de mare a fost prezența la GDC de anul trecut

  Conferința este adresată profesioniștilor și jurnaliștilor din industria de gaming. În 2019, GDC a avut o prezență record de peste 29.000 de participanți.

  În urma amânării evenimentului de anul acesta, echipa Gamedev.World a anunțat o strângere de fonduri pentru dezvoltatorii care au cheltuit sume importante pentru a participa la GDC.

  Gamedev.World este, de asemenea, o conferință internațională pentru dezvoltatorii de jocuri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.