Serialul The Last of Us va fi produs de HBO | NOOBZ.RO

Serialul The Last of Us va fi produs de HBO

Ciocan Andra
- 9.03.2020, 9:59 în Gaming
7

SHARES
Serialul The Last of Us va fi produs de HBO

Potrivit Naughty Dog, serialul The Last of Us va fi produs de HBO. Acest lucru este confirmat și de viitori producători ai serialului, prin postări pe Twitter și declarații.

Serialul The Last of Us este prima adaptare de la PlayStation Productions

Potrivit celor de la PlayStation Productions, este prima adaptare a jocului, dar va fi urmată și de altele. „Acesta este primul dintre serialele pe care vrem să le realizăm împreună cu prietenii noștri de la PlayStation Productions.„, spune Chris Parnell, co-președintele Sony Pictures Television Studios.

Serialul va fi produs de Craig Mazin, creatorul mini-seriei de succes Chernobyl împreună cu Neil Druckmann, directorul jocului. „Neil Druckmann este, fără îndoială, cel mai fin povestitor din mediul jocurilor video, iar The Last of Us este capodopera lui.„, spune Mazin într-un comunicat de presă. „Obținerea unei adaptări a acestei opere de artă a fost un vis pe care l-am avut ani de zile.”

De asemenea, și Druckmann admiră abordarea pe care Mazin a avut-o în realizarea serialului Chernobyl: „Cu Chernobyl, Craig și HBO au realizat o capodoperă emoționanță. Nu m-aș fi putut gândi la un partener mai bun pentru a aduce povestea la viață printr-un serial.”

Adaptarea se va baza pe evenimentele din primul joc

Serialul nu va avea o altă perspectivă, ci va urmări povestea jocului. The Last of Us a fost lansat în 2013 și este un joc horror de supraviețuire. Acesta parcurge aventura personajelor Joel și Ellie într-un univers post-apocaliptic din America.

Studio-ul Naughty Dog a avut o abordare diferită în ceea ce privește apocalipsa, înlocuind zombi cu oameni infectați de o ciupercă mutant  Cordyceps. Oamenii infectați devin gazdele ciupercii.

Joel este un bărbat de vârstă mijlocie care și-a pierdut familia la începutul infectării, în urmă cu 20 de ani, înainte să înceapă acțiunea din joc. El a fost însărcinat să o îndrume pe Ellie către baza unui grup de rebeli, Fireflies. Însă, Joel descoperă pe parcurs cât de importantă este adolescenta de 14 ani, iar lucrurile iau o altă întorsătură.

Este posibil ca serialul să includă și secvențe din The Last of Us 2, care va apărea în luna mai a acestui an.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!