More

  Google Play lansează secțiunea “Kids”

  Google Play lansează secțiunea “Kids”. Aici, toate aplicațiile vor fi „Teacher Approved”.

  Google lansează o nouă secțiune numită “Kids” în Google Play Store. Aceasta care va oferi o selecție a așa-numitelor aplicații „Teacher Approved”. Gigantul spune că acestea sunt aplicații care îndeplinesc standardele sale de calitate și sunt apreciate de profesori. Fiecare aplicație aprobată include o listă de motive pentru care profesorilor le plac. Lista include motive precum aplicații adecvate vârstei și ce încearcă să îi învețe pe copii.

  Inițial, Google plănuise să lanseze noua secțiune la sfârșitul acestui an. Însă, lansarea a fost mutată în avans, deoarece atât de mulți copii își petrec acum atât timp din casă în fața ecranelor.

  Google Play lansează secțiunea “Kids” – Motivele unei lansări anticipate

  În urma pandemiei COVID-19, școlile au fost obligate să se închidă temporar în întreaga lume. Asta a dus la mutarea activităților copiilor în online, punând o mare parte din responsabilitate pe umerii părinților. Google spune că din cauza acestei lansări timpurii, secțiunea se va lansa cu unele aplicații care lipsesc, dar că lucrează pentru a revizui cât mai multe aplicații „cât mai repede posibil”.

  Noua secțiune Kids va fi disponibilă în următoarele zile în SUA, iar Google se așteaptă să o lanseze pe plan internațional în următoarele luni.

  Decizia se alătură numeroaselor eforturi Google de a susține combaterea Covid-19. Ele includ un Fond de Asistență pentru Jurnalism și o colaborare cu Apple de tracking al contactelor.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here