More

  Cum înregistrezi conferințele de pe Zoom, Google Meet și Skype

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acest articol este despre cum înregistrezi conferințele de pe Zoom, Google Meet și Skype.

  Oamenii au mai multe conferințe video de când au rămas acasă din cauza pandemiei COVID-19. Aceste sesiuni pot fi o modalitate excelentă de a păstra legătura cu prietenii și familia, de a desfășura afaceri și de a ține pasul cu școala.

  Uneori, însă, poate doriți să salvați o înregistrare a conferinței, pentru a o putea revizui mai târziu. Acest lucru v-ar putea permite să ascultați din nou prelegerea unui profesor sau să folosiți audio pentru un podcast.

  Cum înregistrezi conferințele de pe Zoom, Google Meet și Skype

  Multe servicii oferă modalități de a înregistra conferințe video, chiar și pe versiunile lor gratuite. Prezentăm aici modul de configurare a înregistrărilor pentru trei servicii cunoscute: Zoom, Google Meet și Skype.

  ZOOM

  Zoom îți permite să înregistrezi apelurile dacă ești un utilizator gratuit sau un utilizator care plătește. Cu toate acestea, dacă folosești serviciul gratuit, vei putea salva înregistrările numai pe computer.

  Dacă dorești să salvezi înregistrări în cloud, va trebui să ai una dintre ofertele de abonament ale companiei. Aceste oferte încep de la dolari pe utilizator pe lună pentru planul Pro și 1.800 dolari pentru ofertele pentru școală.

  Iată cum se înregistrează o conferință Zoom:

  Dacă ești gazda conferinței Zoom, fă click pe butonul de înregistrare din bara de instrumente din partea de jos a ferestrei de apeluri pentru a începe înregistrarea.

  Dacă ai un abonament, ar trebui să ai opțiunea de a alege între realizarea unei înregistrări locale sau o înregistrare în cloud.

  Când începe înregistrarea, vei putea întrerupe sau opri înregistrarea folosind butoanele din colțul din stânga sus al ecranului sau din bara de instrumente Zoom.

  Dacă ai optat pentru o înregistrare locală, apelul va fi convertit într-un fișier .mp4 și salvat pe computer.

  Dacă ai optat pentru o înregistrare în cloud, Zoom va afișa un mesaj care spune că vei primi un e-mail atunci când înregistrarea va fi gata.

  Site-ul Zoom conține documente de asistență pentru înregistrări în cloud, înregistrări locale și înregistrări folosind aplicațiile iOS și Android ale Zoom.

  De asemenea, compania a creat un videoclip util care arată cum să înregistrezi un apel atunci când folosești un computer.

  Înregistrarea conferințelor pe Zoom, Google Meet și Skype

  GOOGLE MEET

  Pentru o perioadă limitată de timp, oricine este client G Suite ar trebui să poată înregistra un apel prin intermediul Google Meet.

  Acest lucru se datorează faptului că Google oferă acces gratuit pentru funcții avansate de conferință până pe 30 septembrie.

  După această dată, înregistrarea video în Meet va reveni la a fi disponibilă numai pentru clienții G Suite. Poți opta pentru abonamentele G Suite Enterprise la prețul de 25 de dolari pe utilizator pe lună.

  De asemenea, G Suite Enterprise for Education, costă 48 de dolari pe utilizator pe an. Dacă vrei să găzduiești conferințe video prin intermediul versiunii gratuite a Google Meet, nu există opțiunea de înregistrare.

  Iată cum să înregistrezi un apel Google Meet

  Dacă nu vezi opțiunea de înregistrare după ce urmezi pașii de mai jos, este posibil să nu se fi înregistrat încă contul tău. De asemenea, este posibil ca setările G Suite să nu îți permită să înregistrezi.

  După ce ai intrat în conferință, fă clic pe pictograma cu cele trei puncte verticale din partea dreaptă jos a ecranului.

  Va apărea un meniu, iar în partea superioară a acestuia, ar trebui să vezi o opțiune „Înregistrare conferință”.

  Fă clic pe pictogramă pentru a începe înregistrarea. Organizatorul conferinței sau orice persoană din aceeași organizație poate înregistra o conferință, potrivit Google.

  Pentru a opri înregistrarea, fă din nou clic pe cele trei puncte vertical, apoi clic pe opțiunea de meniu „Stop înregistrare”.

  Înregistrările vor fi salvate pe unitatea Google a organizatorului într-un folder numit „Meet Recordings”. Organizatorul va primi și un e-mail cu un link către înregistrare.

  Google are detalii suplimentare despre înregistrările de conferințe în acest document de asistență și puteți vedea un videoclip despre înregistrare în Meet aici.

  Înregistrarea conferințelor pe Zoom, Google Meet și Skype

  SKYPE

  Va trebui să ai cel puțin o altă persoană în conferință pentru a înregistra. Ar trebui să vezi o opțiune „Începe înregistrarea” în colțul din stânga jos al ferestrei de apel. Fiecare persoană poate începe o înregistrare.

  Pentru a opri înregistrarea, fă clic pe butonul „Oprește înregistrarea” din partea de sus a ecranului sau în colțul din stânga jos al ferestrei unde s-a aflat butonul „Începe înregistrare”.

  Când închei apelul, vei putea accesa înregistrarea în aplicația Skype și o poți descărca pe computer. Înregistrările vor fi disponibile timp de 30 de zile.

  De asemenea, poți consulta documentul de asistență Microsoft despre înregistrarea apelurilor în Skype.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.