More

  Logitech G lansează tastatura mecanică G915 TKL LIGHTSPEED

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech G lansează tastatura mecanică G915 TKL LIGHTSPEED Wireless RGB. Aceasta oferă aceleași tehnologii de bază și performanță ca și premiatul G915, dar de data aceasta fără tastatura numerică (Tenkeyless).

  Noua tastatură de gaming G915 TKL promite calitate prin tehnologia wireless LIGHTSPEED, LIGHTSYNC RGB și switch-uri mecanice low profile pentru un design ultra-subțire de neegalat, cu performanțe superioare și precizie de joc – toate cu o durată de viață a bateriei de până la 40 de ore.

  Logitech G915 TKL se încadrează în spațiile de joc mai mici

  Aceasta poate fi transportată cu ușurință la evenimente LAN sau în vizită la un prieten. De asemenea, dispune de un spațiu de stocare a dongle-ului LIGHTSPEED Wireless, localizat pe partea din spate a tastaturii. Lipsa numpad-ului asigură un spațiu suplimentar pentru a aduce mouse-ul mai aproape de tastatură. Astfel, mâinile pot fi poziționate mai apropiat și corpul centrat mai bine pentru un confort îmbunătățit, un aspect important pentru mulți gameri pasionați.

  „Încă de la lansarea versiunii originale a tastaturii Logitech G915, comunitatea a solicitat în mod constant existența aceleiași tehnologii, dar cu un design compact, fără numpad.”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming. „G915 TKL combină tehnologia LIGHTSPEED Wireless cu iluminarea RGB și o rezistență crescută a bateriei. Totul într-un design elegant și ultra-subțire care creează un nou standard pentru tastaturile de gaming.”

  Logitech G lansează tastatura mecanică G915 TKL LIGHTSPEED Wireless RGB

  Cu o viteză de răspuns super-rapidă de 1 ms și până la 135 de zile de gaming non-stop cu iluminare oprită (pentru opt ore de joc pe zi). Pentru prima dată, Logitech G echipează o tastatură wireless fără numpad și cu iluminare LIGHTSYNC RGB activată, cu tehnologia LIGHTSPEED. Tehnologia LIGHTSYNC permite personalizarea tastaturii utilizând o gamă de aproximativ 16,8 milioane de culori prin Logitech G HUB Advanced Gaming Software pentru cea mai imersivă experiență RGB de gaming.

  Logitech G915 TKL dispune de switch-uri mecanice low profile de înaltă performanță. Acestea sunt la jumătatea înălțimii switch-urilor mecanice standard, asigurând o actuare a tastelor cu 25% mai rapidă (față de acționarea de 2 mm la swtich-urile standard) și o experiență de tastare mai confortabilă.

  Tastatura este disponibilă în trei variante. Cu switch-uri GL Linear, GL Tactile sau GL Clicky, pentru a se potrivi cu preferințele tuturor utilizatorilor. Versiunea liniară oferă o apăsare lină a taste. În timp ce versiunea tactilă oferă o confirmare tactilă și subtilă în timpul apăsării pentru jucătorii care preferă feedback-ul direct. Versiunea clicky oferă un răspuns sonor și tactil la fiecare apăsare.

  Toate aceste tehnologii și inovații au fost încorporate cu atenție într-una dintre cele mai subțiri tastaturi mecanice din industrie. Vorbim, de asemenea și de cea mai avansată tastatură mecanică Logitech G până în prezent.

  Preț și Disponibilitate

  Tastatura wireless mecanică de gaming Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED va fi disponibilă în magazinele partenerilor începând cu luna iunie 2020. Prețul recomandat este de 1099.9 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.