More

  Facebook se pregătește să lanseze Reels în SUA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook se pregătește să lanseze Reels în SUA. Facebook consideră că este timpul să lanseze pe scară largă o caracteristică Instagram care este destul de similară cu aplicația Tik Tok. Reels este testat în prezent în câteva țări. Însă, rapoartele spun că va fi lansat în SUA și în peste 50 de țări în următoarele săptămâni.

  Asta se întâmplă fie pentru că au terminat cu faza de testare, fie pentru că gigantul profită de faptul că TikTok poate fi interzis în curând în alte țări.

  Facebook se pregătește să lanseze Reels în SUA

  TikTok a devenit extrem de popular în special în rândul adolescenților, dar faptul că este deținut de o companie chinezească nu reprezintă un avantaj. Au existat multe probleme de securitate și confidențialitate cu privire la cantitatea de date pe care aplicația le adună despre utilizatorii și cine este de fapt interesat de toate aceste date.

  Unele companii au cerut angajaților să șteargă aplicația de pe telefoanele lor, în timp ce există discuții cu privire la interzicerea totală a aplicației în SUA. Desigur, asta ar afecta cei peste 30 de milioane de utilizatori activi din țară.

  Instagram Reels

  Funcția care se află în interiorul aplicației deținute de Facebook este, evident, foarte asemănătoare cu TikTok. Poți crea și partaja videoclipuri de 15 secunde și poți adăuga muzică din catalog. De asemenea, poți împrumuta și remixa o parte din sunetele din alte videoclipuri. În secțiunea Explorare, vei putea vedea „Reels Featured” sau cele mai populare videoclipuri create cu ajutorul funcției.

  Potrivit NBC News, o sursă spune că în următoarele săptămâni, Facebook va lansa Reels la nivel global. În prezent doar cei din Brazilia, Franța, Germania și recent India au reușit să o testeze. Instagram va avea o nouă pictogramă Reels în partea de jos a ecranului. Vei putea posta Reels pe feed-ul principal sau dacă ai un cont public, pe Instagram Explore.

  Experții în securitate și politici încă analizează dacă TikTok este un risc, nu doar din cauza conexiunilor din China, ci și a datelor reale pe care le colectează, Așadar, deși Facebook are propriile sale probleme legate de acuzații antitrust, este posibil să încerce totuși să atragă utilizatorii TikTok.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.