PC Garage anunţă „Back to School” 2020 | NOOBZ.RO

PC Garage anunţă „Back to School” 2020

Cristian Gănescu
- 17.08.2020, 18:08 în Hardware
5

SHARES
PC Garage anunţă „Back to School” 2020

PC Garage anunţă „Back to School” 2020, cu reduceri importante la toate gamele de produse. PC Garage dă startul astăzi la o nouă campanie din seria „Back to School”. Timp de 34 de zile vor fi oferite cadouri şi reduceri importante. Produsele vizate sunt cele care au legătură cu întoarcerea elevilor/profesorilor la şcoală.

PC-urile, laptopurile, telefoanele mobile și conexiunea la Internet nu mai reprezintă demult elemente de lux. Ele sunt rechizitele celor mici și instrumentele de lucru ale celor mari. PC Garage vine în ajutorul celor care nu doresc ca după vacanță să se întoarcă la activitatea obișnuită nepregătiți. Astfel dă startul campaniei „Back to School”, cu desfășurare în perioada 17 August – 20 Septembrie.

Campania se axează pe școală și pe nevoile acesteia și se derulează pe baza unui orar predefinit. Astfel, fiecare săptămână va avea propriile sale promoții senzaționale. În promoții vor fi incluse, printre altele, PC-uri multifuncționale și sisteme portabile. Smartphone-uri, periferice de toate felurile și aproape toate categoriile de produse care ar putea contribui la procesul de învățare.

PC Garage anunţă „Back to School” 2020

De exemplu, în săptămâna aceasta, sunt oferite prețuri speciale și cadouri pentru sisteme office, monitoare, scaune, birouri și multe altele. Totodată, vor exista și câteva produse speciale, puse în vânzare la prețuri de achiziție extrem de atractive pentru utilizatori. Printre acestea, se numără:

PC Garage vine cu reduceri importante la toate gamele de produse

Societatea a evoluat mult de-a lungul ultimelor decenii, devenind mai eficientă, mai axată pe rezultate, mai bună, în general, în tot ceea ce face. Acest lucru a fost posibil în mare măsură datorită tehnologiei, sistemelor de calcul și dispozitivelor interconectate, care au permis oamenilor să comunice mai ușor, să lucreze mai repede și să se informeze mai bine. Este, așadar, o realitate faptul că viața modernă, în forma ei actuală, se datorează tehnologiei, care a evoluat într-un ritm accelerat, devenind mai adaptată nevoilor și cerințelor curente, dar și mai accesibilă publicului larg. – a declarat Razvan Pop, Marketing Manager PC Garage.

Evident, produsele necesare educației, pe care PC Garage le oferă în condiții avantajoase, sunt mult mai multe de atât. Pentru lista completă și pentru alte informații, puteți accesa pagina web oficială a campaniei „Back to School 2020”: https://www.pcgarage.ro/back-to-school-2020/.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!