More

  PC Garage anunţă „Back to School” 2020

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  PC Garage anunţă „Back to School” 2020, cu reduceri importante la toate gamele de produse. PC Garage dă startul astăzi la o nouă campanie din seria „Back to School”. Timp de 34 de zile vor fi oferite cadouri şi reduceri importante. Produsele vizate sunt cele care au legătură cu întoarcerea elevilor/profesorilor la şcoală.

  PC-urile, laptopurile, telefoanele mobile și conexiunea la Internet nu mai reprezintă demult elemente de lux. Ele sunt rechizitele celor mici și instrumentele de lucru ale celor mari. PC Garage vine în ajutorul celor care nu doresc ca după vacanță să se întoarcă la activitatea obișnuită nepregătiți. Astfel dă startul campaniei „Back to School”, cu desfășurare în perioada 17 August – 20 Septembrie.

  Campania se axează pe școală și pe nevoile acesteia și se derulează pe baza unui orar predefinit. Astfel, fiecare săptămână va avea propriile sale promoții senzaționale. În promoții vor fi incluse, printre altele, PC-uri multifuncționale și sisteme portabile. Smartphone-uri, periferice de toate felurile și aproape toate categoriile de produse care ar putea contribui la procesul de învățare.

  PC Garage anunţă „Back to School” 2020

  De exemplu, în săptămâna aceasta, sunt oferite prețuri speciale și cadouri pentru sisteme office, monitoare, scaune, birouri și multe altele. Totodată, vor exista și câteva produse speciale, puse în vânzare la prețuri de achiziție extrem de atractive pentru utilizatori. Printre acestea, se numără:

  • Sistem PC Complet Scoala Online Starter(2.279,99 RON), echipat cu procesor AMD Ryzen 3, 16GB memorie RAM și SSD de 480GB. Este livrat împreună cu monitor, mouse, tastatură, căști cu microfon și camera web. Este oferit la un preț cu discount, plus mouse pad cadou;
  • Sistem Office Start Essential(1.648,99 RON),  echipat cu procesor AMD Ryzen 3 3200G, 16GB memorie RAM si SSD de 480GB
  • NAS Qnap TS-230, prevăzut cu 2 locașuri de 3.5”, procesor quad-core la 1.4GHz și 2GB memorie RAM, oferit cu o reducere de 150 RON;
  • Monitor LED DELL SE2419HR, cu panou IPS de 23.8”, oferit la un preț cu 22% mai mic decât cel standard;
  • SSD-uri Kingston A2000 pe interfață PCI-Express x4, la prețuri de achiziție cu până la 34% mai mici;
  • Smartphone Xiaomi Redmi 9A, ediția 2020, cu procesor octa-core și ecran IPS de 6.53”, la numai 399 RON.

  PC Garage vine cu reduceri importante la toate gamele de produse

  Societatea a evoluat mult de-a lungul ultimelor decenii, devenind mai eficientă, mai axată pe rezultate, mai bună, în general, în tot ceea ce face. Acest lucru a fost posibil în mare măsură datorită tehnologiei, sistemelor de calcul și dispozitivelor interconectate, care au permis oamenilor să comunice mai ușor, să lucreze mai repede și să se informeze mai bine. Este, așadar, o realitate faptul că viața modernă, în forma ei actuală, se datorează tehnologiei, care a evoluat într-un ritm accelerat, devenind mai adaptată nevoilor și cerințelor curente, dar și mai accesibilă publicului larg. – a declarat Razvan Pop, Marketing Manager PC Garage.

  Evident, produsele necesare educației, pe care PC Garage le oferă în condiții avantajoase, sunt mult mai multe de atât. Pentru lista completă și pentru alte informații, puteți accesa pagina web oficială a campaniei „Back to School 2020”: https://www.pcgarage.ro/back-to-school-2020/.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.