More

  IKEA și LEGO lansează colecția BYGGLEK

  IKEA și LEGO dezvăluie mult așteptatul rezultat al colaborării lor. Cele două branduri și-au unit forțele pentru a crea o soluție de depozitare distractivă numită BYGGLEK.

  Noua colecție BYGGLEK își propune să încurajeze joaca și să aducă mai multă distracție în procesul de depozitare de acasă. Aceasta constă într-o serie de cutii de depozitare cu șanțurile specifice LEGO® și un set special de piese LEGO,

  Colecția BYGGLEK va fi disponibilă în magazinele IKEA de la 1 octombrie.

  IKEA Suedia AB și LEGO Group au plecat la drum cu ferma convingere că jocul transformă atât locuința, cât și lumea în locuri mai bune. Astfel, și-au propus să elimine orice barieră pentru a te putea juca în viața de zi cu zi. Companiile au creat o experiență practică, dar și distractivă, de care copiii și adulții să se bucure împreună.

  Joaca este cea mai intuitivă și cea mai de impact modalitate prin care copiii pot învăța și se pot dezvolta

  Cu toate acestea, uneori copiii și adulții pot avea păreri diferite când vine vorba de momentele de joacă de acasă. Sunt situații în care adulții simt nevoia de structură și organizare.

  Copiii pot vedea același spațiu ca e un loc creativ în care să se joace, să ia o pauză și să înceapă din nou să se distreze. Când aranjăm și reorganizăm spațiul copiilor în timp ce ei se joacă, nu îi întrerupem numai din jocul lor, dar și din exprimarea și dezvoltarea creativității. Prin urmare, ne-am dorit să creăm o soluție de depozitare care să reprezinte o experiență distractivă.

  Cutiile BYGGLEK sunt prevăzute cu șanțurile LEGO în partea de sus și în față. Astfel încât copiii să le poată integra în propriile construcții LEGO. Își pot depozita creațiile în interiorul cutiei și le pot expune cu mândrie deasupra capacului.

  Rasmus Buch Løgstrup, designer LEGO Group

  „BYGGLEK este mai mult decât o cutie. Este, în același timp, un spațiu de depozitare, cât și unul de joacă. BYGGLEK oferă familiilor o gamă de produse care ajută la crearea de spațiu pentru joaca de zi cu zi. Cum altfel decât prin alimentarea creativității, făcând posibilă joaca împreună.

  Oferă posibilitatea de a te juca, de a prezenta cele mai cool creații și de a te întoarce pentru a reasambla, a modifica, a recrea sau pentru a o lua de la capăt. BYGGLEK este despre posibilități infinite, la fel cum este și sistemul LEGO de joc.”

  Gama BYGGLEK este formată din 4 produse diferite

  Un set de 3 cutii mici, două seturi de cutii mai mari și un set de cărămizi LEGO, pentru a da startul jocului.

  BYGGLEK poate fi folosit cu orice element LEGO existent și viitor, deoarece șanțurile prezente pe capac și în partea din față fac parte din sistemul LEGO de joc.

  Mecanismul LEGO le permite copiilor să construiască și să reconstruiască propriile povești, iar prin acest proces să-și dezvolte abilitățile esențiale ale secolului XXI. Cu BYGGLEK sperăm să extindem experiența de joc LEGO prin oferirea de soluții de depozitare creative și amuzante, care sunt pe cât de distractive, pe atât de funcționale.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here