PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming | NOOBZ.RO

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

Cristian Gănescu
- 3.09.2020, 18:11 în Hardware
6

SHARES
PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

PC Garage oferă cadou o pereche de căști Redragon Zeus 2 H510 sau ASUS TUF Gaming H7. Cadoul este oferit la comenzile care includ orice sistem de gaming PC Garage sau FirstGear împreună cu orice scaun de gaming din ofertă.

Campania se desfășoară în perioada 1-20 Septembrie. Clienții primesc una dintre căști în funcţie de valoarea comenzii formate dintr-un sistem de gaming si un scaun de gaming. Pentru comenzi cu valoare totală mai mică sau egalăcu3.000 RON, sunt oferite cadou căştile Redragon Zeus 2 H510. Aceste căști au o valoare de 279,99 RON. În vreme ce, pentru comenzile ce depăşesc 3.000 RON, sunt oferite cadou căștile ASUS TUF Gaming H7. Acestea au o valoare de 549,99 RON. 

O pereche de căști bună este foarte importantă mai ales în sesiunile online de gaming. Pe lângă izolarea fonică și confortul oferit în orele de joc prelungite, căștile iţi pot îmbunătăţi șanse de câștig. Asta doar dacă sunt de calitate. Spațialitatea din joc, faptul ca poți determina poziția adversarului doar ascultând pașii cu atenție, sunt doar câteva dintre avantajele oferite de o pereche bună de căști pentru gaming.

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

Redragon Zeus 2 H510 este un model ce oferă un sunet 7.1 Surround. Ceea ce înseamnă ca poți percepe sunetul din joc cu o precizie mai bună. Microfonul poate fi detașat atunci când nu te joci. Difuzoarele de 53mm oferă o gamă largă de frecvențe si un sunet foarte clar. Cupele moi și banda de susținere oferă un confort îndelungat în sesiunile prelungite de gaming. Nu în ultimul rând, telecomanda atașată pe fir permite un control rapid.

ASUS TUF Gaming H7 sunt căști wireless extrem de confortabile ce integrează două antene wireless. Acestea oferă o stabilitate excelentă a semnalului. Căștile sunt compatibile cu PC, Mac si PlayStation 4, cupele sunt extrem de moi. Iar pentru persoanele care poartă ochelari, H7 oferă canale speciale pentru a reduce presiunea asupra ramei de ochelari.

În ceea ce priveşte oferta de sisteme, modelele PC Garage și FirstGear sunt construite cu cea mai mare atenție la detalii. Sistemele sunt testate în cele mai populare jocuri ale momentului.

Printre produsele disponibile în ofertă, se numără:

Toate acestea pot fi pentru mulţi un exerciţiu de pregătire pentru jocurile ce se vor lansa în perioadă următoare. 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!