More

  Miele lansează o cameră video HD care te ajută la gătit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Miele lansează o cameră video HD care identifică mâncarea din cuptor și gestionează singură procesul de coacere,. În același timp, un alt asistent virtual te ghidează pas cu pas, fotografie cu fotografie, în drumul spre friptura perfectă.

  Noua funcție „Smart Food ID”, introdusă pentru Generația 7000 a cuptoarelor Miele, poate identifica fiecare ingredient introdus în cuptor, fie că este vorba despre cartofi wedges, legume pregătite mediteranean sau brioșe și să regleze automat setările.

  Utilizatorii nu trebuie decât să confirme că preparatul afișat pe display-ul cuptorului este corect. Ulterior, acesta va porni singur programul adecvat. În acest moment, camera poate recunoaște până la 20 de tipuri de mâncare. Însă, lista este actualizată constant.

  Miele lansează o cameră video HD care te ajută să prepari pizza

  Selectează dacă pizza introdusă în cuptor este congelată sau proaspătă, iar funcția „Smart Browning Control” va utiliza aceeași cameră HD pentru a determina momentul în care preparatul este copt și oprește cuptorul.

  Cele 2 inovații se completează perfect cu funcția „TasteControl”. Aceasta previne uscarea mâncării prin întredeschiderea ușii cuptorului la finalul procesului. Astfel, temperatura scade cu până la 100 de grade în doar 5 minute. Ulterior, ușa este închisă înapoi automat, iar preparatul ținut cald prin funcția „Keeping warm”.

  Atât „Smart Food ID” cât și „Smart Browning Control” vor fi disponibile în curând, prin intermediul unui simplu update. Funcțiile vor fi compatibile și cu modelele achiziționate anul trecut.

  Miele_Smart Food ID

  CookAssist – ghidul virtual pentru bucătarii de ocazie

  Miele vine și cu un upgrade al asistentului virtual „CookAssist”. Acest ghid electronic se conectează wireless la plita cu inducție și, cu ajutorul a zeci de rețete înmagazinate. Astfel ghidează utilizatorii pas cu pas, inclusiv cu ajutorul fotografiilor, prin întreg procesul de preparare.

  Practic, aceștia pot urmări în timp real curba de încălzire a plitei, iar când senzorul „TempControl” detectează temperatura ideala, aplicația va transmite o notificare pe dispozitivul mobil.

  Ulterior, în baza unor algoritmi performanți, plita va menține temperatura constantă și va atenționa utilizatorii doar în legătură cu momentul în care friptura, de exemplu, trebuie întoarsă, precum și despre finalizarea procesului de gătire.

  Cu ajutorul start-up-ului KptnCook, Miele va furniza zilnic clienților ce utilizează această funcție inovatoare 3 rețete rapide, ce nu durează mai mult de 30 de minute. Utilizatorii vor primi atât instrucțiuni detaliate, dar și fotografii cu produsul finit, precum și lista personalizată de cumpărături pentru fiecare preparat în parte.

  Miele@mobile devine Miele Smart Home App

  Miele a prezentat și noua generație a aplicației Miele@mobile, redenumită Miele Smart Home App. Aplicația poate fi utilizată pentru controlul tuturor electrocasnicelor Miele Wi-Fi enabled, dar se transformă și într-un asistent de bucătărie.

  Cu ajutorul aplicației, utilizatorii vor putea inclusiv să controleze aparatele espresso și să își configureze rețeta ideală de cafea, ce va fi, astfel, salvată pentru viitoarele cești de cafea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.