More

  Samsung anunță o actualizare software pentru Galaxy Watch Active2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță o actualizare software pentru Galaxy Watch Active2. Prin aceasta, aduce noi funcții de sănătate, comunicare și conectivitate pe dispozitiv.

  Galaxy Watch Active2 oferă o analiză de alergare autonomă. De asemenea, pune la dispoziția utilizatorului o varietate de metrici precum asimetria, regularitatea, rigiditatea, oscilația verticală, contactul și timpul de zbor. Toate acestea sunt pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți performanța și să limitați accidentările.

  În plus, puteți măsura VO2 max, un indicator ce determină cantitatea maximă de oxigen pe care o persoană o poate utiliza în timpul exercițiilor fizice intense. Aceasta este o evaluare obișnuită folosită în general pentru a determina capacitatea și performanța unui atlet. Ea poate fi utilizată pentru a evalua progresul din rutina de antrenament, ajutându-vă, totodată, să vă îmbunătățiți rezistența.

  Funcția de detectare a căderilor

  Vă ajută să aveți grijă atât de dvs., cât și de cei dragi, chiar și atunci când vă aflați la distanță. Atunci când este detectată o potențială cădere, opțiunea de a trimite o notificare SOS către patru persoane de contact pre-desemnate vi se va afișa imediat. Astfel încât vă puteți simți în siguranță oriunde v-ați afla. 

  Samsung anunță o actualizare software ce aduce și funcția Smart Reply

  Funcția  Smart Reply oferă sugestii de răspuns atât pentru mesaje, cât și pentru imagini. Acest lucru este posibil prin tehnologia avansată de recunoaștere a fotografiilor, astfel încât să puteți trimite un răspuns, chiar și atunci când sunteți grăbiți.

  Iar când primiți un mesaj, ceasul dvs. va afișa acum în mod automat tot istoricul chat-ului dvs.. Până acum, afișa cel mai recent mesaj primit. Acum nu mai sunteți nevoiți să treceți constant de la un dispozitiv la altul – puteți face mai mult direct de la încheietura mâinii.

  Odată cu cele mai recente actualizări, veți primi și noi răspunsuri amuzante. Acum puteți selecta să trimiteți atât AR Emoji Stickers, cât și Bitmoji Stickers direct de pe ceas. Astfel încât să vă puteți exprima așa cum doriți prin mesaje în timp ce vă deplasați.

  Controlați fără efort experiența mobilă

  Cu Galaxy Watch Active2 puteți rula muzica preferată de pe telefon. Prin această actualizare, puteți avea acum o experiență muzicală și mai spectaculoasă prin intermediul ecosistemului conectat Galaxy pe smartphone, Galaxy Buds și smartwatch.

  Samsung anunță o actualizare software

  În plus, Galaxy Watch Active2 va suporta acum și funcția scroll capture. Astfel încât atunci când faceți o captură de ecran de pe smartwatch-ul dvs., aceasta este trimisă automat ca imagine către smartphone-ul dvs. În acest fel, puteți face captură la mesaje, informații legate de antrenament și multe altele.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.