More

  Ce se află în interiorul unui PlayStation 5

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  PlayStation a publicat pe YouTube un nou videoclip cu o dezmembrare a PlayStation 5. Videoclipul (în japoneză – păcat că nu are cel puțin un translate) demonstrează câteva aspecte noi ale consolei. În videoclipul de mai jos aflăm ce se află în interiorul unui PlayStation 5.

  La începutul videoclipului, gazda prezintă de aproape toate porturilor din spatele consolei. Acestea includ două porturi USB, un port Ethernet, un port HDMI și un port de alimentare. În față, veți găsi un port USB-C și un port USB tradițional.

  Apoi, reprezentantul Sony arată cum se așază flat un Sony PlayStation 5. Una dintre cele mai mari critici de până acum cu privire la consola PS5 este domensiunea ei mare și cât de înaltă va fi pe stația de divertisment. Din fericire, baza consolei care o ține verticală poate fi îndepărtată și apoi pusă pe lateral. Acest lucru vă permite să așezați consola flat fără ca aceasta să se clatine pe panourile alungite.

  Ce se află în interiorul unui PlayStation 5

  Panourile pot fi îndepărtate cu ușurință fără să fie necesaare ustensile speciale. Acest aspect lasă posibilitatea de a vă personaliza panourile PS5 cu panouri personalizate de la terți.

  Interiorul consolei arată cum ne așteptam. Găsim aici majoritatea componentelor pe care le știam deja când Sony a dezvăluit specificațiile noului dispozitiv, dar este interesant de văzut cum sunt toate înghesuite în șasiu.

  Videoclipul vine cu un disclaimer la început: ”Dezmembrarea PS5 vă va anula garanția și vă poate pune în pericol”. Cu toate acestea, întrucât nu există prea multe componente în interiorul dispozitivului, pare destul de ușor să le desfaceți.

  Dacă nu țineți la garanție și preferați să reparați produsul acasă, o faceți pe proprie răspundere. Dacă vreți ca un specialist să vă repare produsul în garanție, apelați la un service autorizat Sony.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.