More

  Xiaomi urcă în top, Huawei e în cădere liberă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Xiaomi urcă în top, Huawei e în cădere liberă în topul producătorilor de smartphone-uri. În al 10-lea an de la înființare, Xiaomi a depășit o nouă barieră și a intrat în top trei pe piața globală a telefoanelor inteligente, potrivit estimărilor Canalys, IDC și Counterpoint.

  Xiaomi urcă în top, potrivit Canalys

  În trimestrul al treilea, livrările companiei au ajuns la 47.1 milioane de unități. În 2020, piața globală a telefoanelor inteligente a scăzut cu 4% față de anul trecut. Însă, în trimestrul al treilea piața globală a cunoscut o creștere de 32%, față de aceeași perioadă din 2019.

  În acest context Xiaomi a ajuns la o  cotă de piață de 13.5% și o creștere anuală de 45%, cea mai mare dintre toți producătorii de smartphone-uri.

  Ce spune IDC

  Și specialiștii de la IDC, și Counterpoint au anunțat intrarea Xiaomi în top trei în clasamentul global. Potrivit IDC, Xiaomi a livrat în trimestrul al treilea 46.5 milioane de unități. Astfel, a avut o cotă de piață 13.1% și a înregistrat o creștere anuală de 42%.

  Xiaomi urcă în top – Counterpoint

  Xiaomi a avut livrări de 46.2 milioane de unități și o cotă de piață de 13% în trimestrul al treilea din 2020. Este o creștere de 75% în comparație cu trimestrul precedent, iar creșterea anuală este de 46%.

  “În aceste vremuri dificile, Xiaomi a colaborat cu partenerii săi pentru a trece peste toate provocările. Împreună am depus eforturile necesare pentru a ne consolida sistemul de vânzări online și offline. Am introdus o gamă generoasă de produse inovative la prețuri accesibile pentru fanii Mi și consumatorii din România și din alte părți ale lumii. La a 10-a aniversare suntem foarte fericiți să vedem aceste rezultate din partea a trei companii de analiză. Ele reflectă viziunea noastră de a face inovația accesibilă pentru toată lumea.”, a spus Andrew Wong, managerul general Xiaomi pe Europa Centrală și de Est.

  În România, una dintre piețele noastre cheie din această regiune pentru dezvoltarea noastră globală, suntem un jucător nou. Așa că încercăm să învățăm, ascultăm și să luăm în considerare toate reacțiile pentru a face următorii pași. Vom avea nevoie de tot suportul Comunității Mi, al consumatorilor, al prietenilor din media și al partenerilor de afaceri.”, a adăugat Andrew Wong.


  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.