More

  De ce să cumperi telefon recondiționat de la Orange

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De ce să îți cumperi un telefon recondiționat de la Orange, te-ai putea întreba? Ei bine, pentru că beneficiile de care ai parte sunt destul de multe, iar pe lângă asta, poți să contribui la o planetă mai verde. Un telefon recondiționat este un telefon salvat. De asemenea, acestea nu presupun un consum de noi resurse, ceea ce le face mai responsabile cu mediul înconjurător.

  Orange vine în sprijinul clienților cu patru programe de responsabilizare față de mediu. Buy-Back te ajută să cumperi un nou telefon dând la schimb vechiul telefon. Prin reparare poți să prelungești viața vechiului telefon. Reciclarea deșeurilor electronice ajută la diminuarea consumului de noi resurse prin reutilizarea resurselor existente. Cu telefoanele recondiționate, ai acces la modelele preferate la un preț mai accesibil și prin mijloace pe care nu le găsești disponibile în altă parte.

  Telefoanele cu etichetă de ”recondiționate” sunt disponibile în secțiunea online dedicată telefoanelor recondiționate. Acestea au trecut printr-un control riguros al calității înainte să fie repuse în vânzare. Recondiționatele au ușoare semne că au trecut înainte, pentru scurt timp, prin mâinile unor clienți care apoi s-au răzgândit. Ele au fost reintroduse în circuit în urma unui proces complex de verificare.  

  5 motive să cumperi un telefon recondiționat de la Orange

  1. Primul motiv pentru care merită să cumperi un telefon recondiționat este pentru a contribui la o planetă mai verde. Pe lângă decizia de a cumpăra un astfel de telefon, ia cu tine un telefon vechi și reciclează-l în magazinul Orange.

  2. Prețul telefoanelor recondiționate este mai mic decât al acelorași produse care sunt noi. La fel ca un autoturism, telefonul o dată scos din cutie își pierde un procent din valoare. Luând în calcul acest aspect, ar trebui să considerăm o afacere bună achiziționarea respectivului produs cu o reducere semnificativa de pret.

  3. Telefoanele recondiționate primesc 12 luni garanție. Spre deosebire de telefoanele second-hand vândute pe marketplace care nu beneficiază de garanție sau se pot dovedi reale țepe.

  4. Poți cumpăra telefonul cu abonament, fără abonament sau cu rate. Dacă alegi abonamentul, suma pe care trebuie să o plătești este mai mică. Dacă optezi să cumperi telefonul recondiționat la preț standard, oricum acesta este cu mult redus față de prețul unui telefon nou. Dacă alegi un telefon cu rate, acestea pot fi plătite lunar chiar din aplicațiile Orange Money sau My Orange.

  5. Punctele Thank You au valoare triplă, doar în magazinul online, la achiziția unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni. Spre exemplu, dacă decid să cumpăr din magazinul online un telefon recondiționat folosind punctele Thank You, în acest moment am ocazia să primesc un Galaxy S20 Plus. Asta pentru că, de-a lungul anilor am strâns multe puncte Thank You pentru că am plătit online facturile. În total, în cont am acum puncte Thank You în valoare de 200 euro.

  Oferta de telefoane recondiționate de la Orange este variată. În această perioadă ai disponibile inclusiv terminale 5G și diferite alte telefoane de la branduri precum Samsung, Huawei, Xiaomi sau Apple, la prețuri variate.

  Telefonul recondiționat cumpărat de noi de la Orange care va ajunge la voi în urma unui concurs

  Intră pe platforma #PentruMâine să afli cum poți oferi o nouă viață vechiului tău telefon mobil cu Orange.

  De asemenea, nu uita să te înscrii la #CONCURS pe Facebook Noobz. Poți să câștigi un telefon recondiționat cumpărat de noi de la Orange cu punctele Thank You. Regulament

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.