More

  CANYON Puncher GM-20, un mouse de gaming cu 7 butoane programabile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ASBIS Romania aduce în țară mouse-ul CANYON Puncher GM-20. Acesta este ușor și confortabil la utilizare îndelungată și permite acționarea complexă și programabilă, specifică pentru gaming.

  CANYON Puncher GM-20 are un senzor optic, Pixart 3360

  Senzorul Pixart 3360 are precizie ridicată. Cu ajutorul acestuia pasionații de jocuri vor putea comuta între nivelurile DPI din mers – de la 1000 DPI pentru tragere (shooting) la 12.000 DPI pentru mișcări foarte rapide. În plus, driverul mouse-ului va permite setarea valorilor DPI personalizate, cu intervale de 200 DPI.

  Mouse-ul are șapte butoane programabile. Prin acestea se pot personaliza macro-comenzile și comenzile pentru orice stil de joc, tip de personaj sau de interacțiune.

  Puncher GM-20 este adaptat pentru jocuri de mare viteză

  Mouse-ul are o reacție de 1ms, o viteză maximă de mișcare de 250 ips și o accelerație maximă de 50G. Mai mult, pentru a se potrivi jocului, el poate fi personalizat, cu o rată de scanare de 12.000 FPS, pentru a asigura un răspuns foarte rapid.

  Design-ul atrăgător este conceput pentru a limita greutatea carcasei, diminuând astfel stresul pus pe mușchii brațului și ai încheieturii. În plus, perforațiile oferă ventilație pentru a reduce transpirația pielii și pentru a face mouse-ul mai confortabil în timpul sesiunilor lungi de joc. Carcasa perforată  este concepută pentru a ajuta gamerii să mențină o reacție de răspuns ridicată o perioadă lungă de timp.

  Mouse-ul este distribuit de ASBIS Romania și poate fi găsit în magazinele de specialitate, la prețul recomandat de 220 de lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.