More

  Google aduce o nouă funcție pe Chrome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google aduce o nouă funcție pe Chrome. Gigantul de tehnologie va permite salvarea parolelor pe Chrome fără sincronizare. Această funcție va fi lansată pentru toți utilizatorii în următoarele luni.

  În urmă cu un an, Google a modificat Chrome, astfel încât să poată completa automat detaliile cardului de credit, chiar dacă nu este activată funcția de sincronizare din browser.

  Google aduce o nouă funcție pe Chrome

  Acum, gigantul de tehnologie simplifică și mai mult accesul la datele de conectare și detaliile de plată. Desigur, fără a fi nevoie să existe sincronizare între dispozitive, atâta timp cât sunteți conectat. Google spune că va oferi „în curând” o cale de conectare cu o singură atingere, utilizând oricare dintre conturile folosite anterior pe dispozitiv. Acestea fiind spuse, vă veți putea conecta și fără a vă salva contul sau puteți accesa direct modul Incognito.

  Google

  Dacă alegeți să vă conectați, veți avea acces rapid la detaliile de plată stocate în acel cont Google. Trebuie doar să confirmați CVC-ul unui card sau să vă autentificați folosind datele biometrice pentru a-l putea utiliza. De asemenea, veți putea folosi un card nou și puteți salva detaliile acestuia în contul respectiv.

  Chrome

  Google face și mai ușor accesul și salvarea parolelor. Chrome va putea să completeze automat parolele de pe site-urile web pe care le-ați salvat anterior în contul tău.

  În curând, chiar dacă sincronizarea nu este activată. Și da, veți putea, de asemenea, să salvați parole noi în contul dvs. și să le puteți accesa pe dispozitivul pe care îl utilizați sau pe toate dispozitivele tale. Această funcție va fi lansată pentru toți utilizatorii în următoarele luni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.