More

  Samsung la CES 2021: De departe cea mai muncită prezentare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am urmărit LIVE evenimentele din prima zi de CES 2021. Cei care nu au apucat să fie alături de noi, găsesc înregistrarea pe canal. Începând cu HiSense, continuând cu LG Electronics, Samsung Electronics, Panasonic, TCL și continuând cu alte anunțuri făcute de companii cu ocazia CES 2021, am reacționat la noutățile din tehnologie. Concluzia este că Samsung la CES 2021 a fost de departe cel mai muncit, bine structurat și gândit cu utilizatorul în minte eveniment.

  Evenimentul Samsung la CES 2021 – Reacție LIVE (min 2:03:02)

  Evenimentul Samsung la CES 2021

  Ce smart TV-uri a lansat Samsung la început de 2021 – INTERVIU EXCLUSIV (min. 1:27:08)

  Interviu Craig Cunningham​, Head of TV / AV Product Marketing Europe la Samsung​

  Interviu Victor Armășelu – INTERVENȚIE LIVE (min. 2:33:57)

  Interviu Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung România

  Samsung a prezentat în cadrul CES viziunea sa pentru viitor: Un ”normal mai bun”

  Samsung Bespoke 4-Door Flex:

  Cea mai nouă versiune a combinei frigorifice Bespoke dispune de panouri interschimbabile care vin la pachet cu o serie de culori și materiale care au transformat modelul original într-un succes, permițându-le utilizatorilor să să își ajusteze frigiderul pentru a obține forma și funcțiile dorite.

  Modelul cu 4 uși, disponibil în America de Nord începând cu această primăvară, include și noul spațiu de depozitare pentru băuturi (Beverage Center™), care oferă acces rapid la un dozator de apă și la un recipient cu apă care se umple automat.

  Modelul de Bespoke cu 4 uși mai vine echipat cu un aparat de gheață dual (Dual Ice Maker) care creează cuburi de gheață obișnuite, dar și bucăți de gheață mai mici, pentru a se plia pe tipurile diferite de băuturi reci.

  Evenimentul Samsung la CES 2021
  Samsung Bespoke 4-Door Flex

  MICRO LED de 110 inchi

  Acest nou ecran utilizează LED-uri auto-emisive anorganice, activate invididual și cu dimensiuni micrometrice, producând culori proprii, contrast infinit și luminozitate uimitor de realiste, cu un design subțire și display Infinity Screen cu o ramă aproape inexistentă, care permite integrarea naturală în orice spațiu.

  Rezultatul este o experiență de vizualizare imersivă și o calitate a imaginii incredibilă. MICRO LED de 110 inchi mai dispune de “4Vue” (Quad View), o opțiune de vizualizare în 4 cadre — pentru ca utilizatorii să poată urmări mai multe sporturi simultan sau pentru a face streaming cu un tutorial în timp ce joacă un joc.

  De asemenea, pentru clienții din SUA, peste 160 de canale sunt disponibile gratuit prin intermediul Samsung TV Plus. MICRO LED va fi disponibil la nivel global la începutul primăverii.

  Evenimentul Samsung la CES 2021
  Samsung MicroLED

  Lifestyle TV

  Linia de televizoare lifestyle Samsung include modelele The Serif, The Frame, The Sero și The Terrace — un televizor 4K QLED pentru exterior — precum și The Premiere, un proiector laser 4K care oferă o experiență cinematică.

  CES2021 Neo QLED
  Neo QLED

  SmartThings Cooking:

  Un nou serviciu din cadrul Samsung SmartThings care este creat pentru a oferi o călătorie culinară specială. Un planificator de mese automat amplificat de Whisk’s Food AI recomandă mesele pentru întreaga săptămână, face listele de shopping cu ingredientele de care ai nevoie și se conectează la retailerii de alimente pentru shopping rapid, din opțiunea Family Hub™ pentru combine frigorifice de pe smartphone.

  Instrucțiunile de rețete pot fi trimise direct către electrocasnicele de gătit Samsung pentru a evita complicațiile și greșelile.

  Samsung Health Smart Trainer pe televizoarele Samsung 2021:

  Samsung Health transformă cu ușurință locuința într-o sală de antrenament, iar noua funcție Smart Trainer monitorizează și analizează postura în timp real, asemeni unui instructor personal. În timpul și la finalul sesiunilor de exerciții, Smart Trainer oferă feedback pentru formă, te ajută să reții numărul de repetări și estimează caloriile arse.

  Prin antrenamentele video interactive asistate de controlul vocal al Bixby, Samsung Health Smart Trainer amplifică și personalizează experiența unui antrenament.

  Principalele tehnologii menționate în conferința de presă Samsung

  JetBot 90 AI+:

  Acest aspirator care va fi disponibil în SUA în prima jumătate a acestui an folosește tehnologii de recunoaștere a obiectelor pentru a identifica și clasifica obiectele, pentru ca apoi să adapteze culoarele pentru curățenie.

  Senzorii LiDAR și 3D îi permit lui JetBot 90 AI+ să evite cablurile și obiectele mici și în același timp să curețe colțurile greu accesibile ale locuinței. Aspiratorul dispune și de o cameră integrată cu aplicația SmartThings pentru a facilita monitorizarea dispozitivului.

  JetBot 90 AI+
  JetBot 90 AI+

  Samsung Bot™ Care:

  Cea mai nouă iterație a liniei de robotică a companiei, Samsung Bot™ Care este creat pentru a folosi AI pentru a recunoaște și răspunde la comportamentul utilizatorului.

  Acesta va fi capabil să se comporte ca un asistent-robot și ca un companion și să ajute cu task-uri din viața de zi cu zi. De asemenea, va învăța programul și obiceiurile utilizatorului și trimite remindere pentru a gestiona zilele aglomerate.

  Samsung Bot™
  Samsung Bot™

  Samsung Bot™ Handy:

  De asemenea în faza de dezvoltare, Samsung Bot™ Handy se bazează pe AI pentru a recunoaște și ridica obiecte de diferite mărimi, forme și greutăți, devenind asftel o extensie a utilizatorului și ajutându-l cu treburile casnice.

  Samsung Bot™ Handy va putea identifica compoziția obiectelor. Astfel va folosi un nivel potrivit de forță pentru a apuca și muta obiectele din casă. În final, va ajuta la curățenie sau la sortarea vaselor murdare.

  De asemenea, Samsung dezvoltă alte tehnologii tangibile Ai pentru viața de zi cu zi. Samsung continuă să construiască Samsung Bot™ Retail. Acesta va ghida utilizatorii în afara lucințelor, în unitățile de retail, precum și GEMS, exoscheletul medical Samsung care ajută la mobilitate.

  Un viitor sustenabil și cu ajutorul Samsung

  Galaxy Upcycling at Home:

  În cadrul evenimentului, Samsung a anunțat o actualizare a programului său Galaxy Upcycling. Programul se va numi Galaxy Upcycling at Home. Acesta reinventează ciclul de viață al unui telefon Galaxy de generație mai veche. Astfel, le oferă utilizatorilor opțiuni cu privire la modul în care ar putea să își reconfigureze dispozitivul pentru a crea o varietate de instrumente IoT convenabile.

  TV Eco Packaging:

  Samsung a anunțat că ambalajul său ecologic se va extinde și către QLED, UHD TV, monitor și produse audio în 2021. Ca parte al angajament continuu față de zona ecologică, Samsung creează produse și soluții sustenabile.

  Noua telecomandă Solar Cell de la Samsung este realizată parțial cu plastic reciclat. Aceasta poate fi încărcată prin iluminare solară sau interioară, reducând utilizarea bateriilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.