More

  La CES 2021 TP-Link a anunțat noua gamă Wi-Fi 6E

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La CES 2021 TP-Link a anunțat noua gamă Wi-Fi 6E. TP-Link a anunțat noi produse din gama Kasa și multe alte dispozitive inovatoare. Toate dedicate atât utilizatorilor finali, cât și mediului de business.

  La CES 2021 TP-Link a anunțat noua gamă Wi-Fi 6E

  TP-Link a prezentat cele mai noi soluții la CES într-un format exclusiv digital în perioada 11-14 ianuarie. Pentru mai multe detalii, accesați standul virtual TP-Link – https://www.tp-link.com/exhibition/ces/ .

  Noua gamă de produse Wi-Fi 6E oferă conexiuni uimitoare. Gama este alcătuită din sistemul Whole Home Mesh Wi-Fi 6E AX7800 (Deco X96), sistemul Whole Home Mesh Wi-Fi 6E AX5400 cu Smart Hub (Deco X76 Plus), routerul Tri-Band Wi-Fi 6E AX7800 (Archer AX96) și routerul Tri-Band Wi-Fi 6E AX11000 cu porturi de 10G (Archer AX206).

  Sistemul Whole Home Mesh Deco X96

  Funcționează în banda de 6 GHz, o frecvență nouă care aduce mai multă lățime de bandă și latență mai scăzută. Vitezele cresc, în medie, până la o valoare incredibilă de 7800 Mbps Tri-Band Wi-Fi.

  Dispozitivul este construit pe baza inteligenței artificiale. Acesta se adaptează constant mediului în care este implementată rețeaua. Astfel, poate oferi o conexiune ideală, unică pentru fiecare persoană.

  Sistemul Whole Home Mesh Deco X76 Plus

  Funcționează, de asemenea, și în bandă de 6 GHz și oferă viteze incredibile până la 5400 Mbps Tri-Band Wi-Fi. Cu Smart Hub încorporat aduce toate dispozitivele într-o singură aplicație ușor de folosit.

  Printre caracteristicile sale cheie se numără tehnologia mesh bazată pe inteligența artificială, Seamless Roaming. Include, de asemenea, soluția TP-Link HomeShield care oferă securitate întregii rețele.

  Routerul Archer AX96

  Oferă viteze de până la 7800 Mbps Tri-Band Wi-Fi. Funcționează în bandă de 6 GHz dedicată pentru Wi-Fi 6E, pentru transmisiuni live de neoprit. În banda de 5 GHz, tehnologia DL/UL MU-MIMO permite transmisiune simultană de la și către clienți multipli.

  Routerul dispune de soluția HomeShield TP-Link, pentru securitate maximă în orice punct al rețelei. 

  Cea mai bună conexiune cu portul 10G

  Routerul Archer AX206

  Este cel mai bun router 10G cu viteze incredibile de până la 10 Gbps. Dispune de un port 10 Gbps WAN/LAN SFP+, 1 port 10 Gbps WAN/LAN și 1 port 2.5 Gbps WAN/LAN. Împreună livrează o rețea ultra-rapidă de 10 Gbps pentru studiouri și entuziaștii Ethernet. Archer AX206 funcționează în bandă de 6 GHz dedicată pentru Wi-Fi 6E.

  Tehnologiile avansate OFDMA și UL/DL MU-MIMO elimină latența și fac transferul de date mai ușor către și de la multiple dispozitive.

  TL-SX105

  Este un switch 10G multi-gigabit cu 5 porturi care oferă conexiuni ultra-rapide și care deblochează întreaga performanță a dispozitivelor și lățimii de bandă 10G/Multi-Gig. Conexiunile 100Mbps/1G/2.5G/5G/10G asigură o performanță optimă indiferent de încărcarea rețelei.

  Produsul are un design fără ventilatoare care asigură o funcționare silențioasă. Produsul este ideal pentru casă sau birou. Versiunea de 8 porturi este și ea disponibilă.

  Bucură-te de libertatea rețelei Wi-Fi 5G

  Deco X80-5G

  Cu ajutorul puterii 5G, Deco X80-5G Whole Home WiFi 6 Gateway livrează performanță neîntâlnită, crescând vitezele de descărcare până la 5 Gbps. Mai exact de 33 de ori mai mare decât 4G. Alte funcționalități cheie includ: Wi-Fi Dual Band AX6000 ce oferă conexiuni de până la 4804 Mbps în banda de 5 GHz și 1148 Mbps în banda de 2.4 GHz 1 port de 2.5 Gbps și 1 port Gigabit.

  Suportă VoLTE/VoIP Telephony, VoIP și funcțiile de bază DECT. Produsul este disponibil doar în anumite piețe,

  Nou protocol Wi-Fi 6 EAP pentru soluțiile B2B Omada SDN

  TP-Link prezintă de asemenea și noi dispozitive Wi-Fi 6 din gama soluțiilor de business Omada SDN. Acestea fac instalarea și gestionarea dispozitivelor IT mai ușoară și mai eficientă.

  Noua familie Omada SDN WiFi 6 EAP pentru business include:

  AX6000 Access Point cu fixare pe tavan/perete – EAP680 HD care livrează viteze wireless incredibile până la 6 Gbps în baza tehnologiei Wi-Fi 6 cu un port 10G Ethernet

  AX1800 Access Point cu montare în doza electrică – EAP615-Wall care oferă viteze dual-band de până la 1.8 Gbps bazate pe tehnologia Wi-Fi 6, cu patru porturi gigabit.

  AX1800 Access Point pentru interior/exterior – EAP610-Outdoor care livrează viteze dual-band de până la 1.8 Gbps în baza tehnologiei Wi-Fi 6 cu un amplificator dedicat de mare putere și antene profesionale cu certificare IP67.

  Deco Wi-Fi pentru furnizorii de servicii Internet

  Nu în ultimul rând, TP-Link prezintă sistemul pentru managementul rețelei în cloud Deco ISP, o soluție mai eficientă și mai simplă dedicată furnizorilor de servicii Internet. Deco ISP Cloud este o soluție integrată de gestionare de la distanță bazată pe rețele cloud.

  Permite business-urilor să-și monitorizeze și să-și gestioneze de la distanță toate produsele Deco într-o platformă centralizată de management în cloud. Aflați mai mult accesând https://www.tp-link.com/us/exhibition/ces/ .

  La CES 2021 TP-Link a anunțat noua gamă de produse smart Kasa

  În cadrul CES, TP-Link anunță de asemenea noua gamă de produse smart Kasa, printre care întrerupătorul cu detectarea mișcării Wi-Fi KS220M, întrerupătorul smart KS230KIT cu un kit pentru reglarea intensității luminii, soneria inteligentă KD110, camera inteligentă KC410S, camera inteligentă pentru exterior KC420WS și priza pentru exterior KP401. Toate aceste produse au fost concepute special pentru a transforma orice casă într-o casă inteligentă.

  Produsele și soluțiile lansate de TP-Link la CES 2021 vor fi disponibile și în România începând din acest an. Dispozitivele pot fi achiziționate din magazinele online ale marilor retaileri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.