More

  LG are în vedere ieșirea de pe piața telefoanelor în 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG are în vedere ieșirea de pe piața telefoanelor în 2021. Compania a pierdut aproximativ 4,5 miliarde de dolari în ultimii cinci ani.

  CEO-ul LG Kwon Bong-seok a notificat angajații că LG are în vedere să facă mari schimbări în divizia mobilă.

  Korea Herald raportează că, Kwon Bong-seok a trimis miercuri o notă internă personalului. Acesta a sugerat o schimbare de direcție în divizia mobilă a LG. „Întrucât concurența pe piața globală pentru dispozitive mobile devine din ce în ce mai acerbă, este timpul ca LG să judece la rece și să ia cea mai bună decizie. Compania are în vedere toate măsurile posibile, inclusiv vânzarea, retragerea și reducerea diviziei smartphone-urilor.”

  LG a confirmat că nota internă este autentică într-o declarație către The Verge, menționând că încă nu s-a decis nimic. „Managementul LG Electronics se angajează să ia orice decizie necesară pentru a rezolva provocările din divizia mobilă în 2021.”, spune un purtător de cuvânt al LG. „Astăzi, nimic nu a fost stabilit!”

  Această nouă notă internă vine după un raport, inactiv astăzi, de la publicația coreeană TheElec la începutul acestei luni. Publicația susținea că LG intenționează să renunțe la divizia de smartphone-uri. Producătorul a marcat acest raport „complet fals și fără merit”, în urmă cu doar o săptămână.

  LG nu a avut rezultatele așteptate

  LG a promis anterior „factori wow” pentru a încerca să atragă consumatorii și să facă profitabilă divizia sa mobilă. De asemenea, compania a încercat de mai multe ori cu G7, V40, G8 și V50 să concureze cu Samsung și Huawei. Însă, nu a fost suficient pentru a-și împinge cota de piață în direcția corectă. Cele mai recente smartphone-ur,i Velvet și Wing, de la LG au venit cu ceva nou, dar niciunul dintre ele nu a fost bine primit.

  Samsung, Huawei, Xiaomi, Vivo și Apple continuă să domine livrările de smartphone-uri la nivel mondial, potrivit IDC. LG își îndreaptă acum atenția spre telefonul său Rollable, în efortul de a-l diferenția de concurență. LG a arătat conceptul dispozitivului Rollable la Consumer Electronics Show săptămâna trecută. Acesta vine cu un „ecran redimensionabil unic” care se extinde de la un telefon pentru a deveni un mic ecran de tabletă.

  Producătorul de tehnologie a promis că dispozitivul său Rollable este real și va fi lansat în 2021. Însă, odată cu reconsiderarea planurilor companiei pentru divizia de mobile, ar putea fi unul dintre ultimele telefoane LG pe care le vom vedea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here