More

  Honor aduce trei noi smartwatch-uri în 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Honor aduce trei noi smartwatch-uri în 2021. De asemenea, ne putem aștepta și la câteva telefoane 5G, un laptop, un difuzor inteligent.

  Honor aduce trei noi smartwatch-uri în 2021

  Honor este cel mai bine cunoscut pentru smartphone-urile sale. Însă, scoate și smartwatch-uri precum Honor Watch ES sau Watch GS Pro. Se pare că în viitor am putea vedea mult mai multe astfel de smartwatch-uri.

  După cum a observat GizChina, Honor a primit recent certificarea în China pentru o varietate de produse noi. În aceste liste sunt incluse trei telefoane 5G, un laptop, un difuzor inteligent și trei smartwatch-uri noi.

  Nu sunt disponibile mai multe informații despre aceste produse în acest moment. Însă, se pare că toatesmartwatch-urile vor avea funcționalități de stocare și redare audio.  

  Până la sfârșitul anului 2020 Honor a fost deținut de Huawei. Acum aparține unui grup de investiții. Astfel, nu putem folosi precedentul pentru a estima dacă aceste produse vor avea lansări globale, în afara țării de origine, China. Însă, acest lucru pare probabil.

  Honor a confirmat că este în discuții pentru a obține serviciile Google Mobile pe viitoarele sale smartphone-uri. Acest lucru face să pară probabil că Honor are planuri de lansare globale. Smartphone-urile din China nu sunt livrate în mod obișnuit cu aplicațiile Google. Astfel, compania nu ar avea niciun motiv pentru aceste discuții, cu excepția cazului în care ar fi planificat să lanseze telefoane în întreaga lume.

  Când Huawei deținea Honor, multe dintre smartphone-urile sale au primit doar lansări în China sau lansări sporadice în anumite țări din întreaga lume.

  Cum multe informații nu sunt încă disponibile acum va trebui să așteptăm să vedem ce face compania înainte de a putea spune ceva sigur.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.