More

  Auchan și foodpanda extind parteneriatul pentru livrări

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Auchan și foodpanda extind parteneriatul pentru livrări. foodpanda va livra clienților comenzile din toate hipermarketurile Auchan din țară.

  Auchan și foodpanda extind parteneriatul pentru livrări

  Începând de săptămâna aceasta, foodpanda va livra în maximum 60 de minute comenzile de produse din hipermarketurile Auchan. Prin extinderea parteneriatului, foodpanda devine disponibil în cele 18 orașe din țară în care sunt prezente hipermarketurile Auchan.

  Aceste orașe sunt: București, Timișoara, Târgu Mureș, Sibiu, Satu Mare, Ploiești, Pitești, Oradea, Galați, Deva, Constanța, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău, Brașov, Iași, Suceava și Craiova. În București, utilizatorii vor putea comanda din toate cele opt hipermarketuri Auchan. Acestea sunt localizate în Berceni, Cotroceni, Crângași, Drumul Taberei, Militari, Pallady, Titan și Vitan.

  Clienții au la dispoziție o gamă largă de categorii de produse

  Utilizatorii foodpanda vor putea alege din peste 4000 de produse alimentare și nealimentare comercializate de Auchan. Oferta include produse din gama proprie în secțiunea Shops / Magazine din platformă.

  „Continuăm dezvoltarea parteneriatului strategic cu Auchan Retail România prin extinderea serviciului de comandă și livrare din toate cele 33 de hipermarketuri din țară, Pentru a ne încuraja utilizatorii să descopere noua metodă de a face cumpărături rapide de la hipermarketul Auchan prin platforma foodpanda, aceștia vor beneficia de livrare gratuită, timp de două săptămâni, începând cu 15 februarie.

  Tendința de a comanda bunuri de larg consum și nu numai, cu livrare rapidă, va continua să crească, de aceea dezvoltarea foodpanda pe segmentul de comerț rapid este unul dintre obiectivele noastre în 2021”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România. 

  „Prezența Auchan în platforma foodpanda, la nivel național, reprezintă o completare a serviciilor noastre de livrare deja existente, fiind o soluție eficientă pentru cumpărături de strictă necesitate și cu livrare într-un timp foarte rapid.

  Așa cum ne-am obișnuit clienții, oferta noastră alimentară pune accent pe produsele românești și include numeroase opțiuni pentru o alimentație sănătoasă, segment pe care vom continua să-l dezvoltăm, ca parte a misiunii noastre de a susține un stil de viață sănătos și responsabil”, a declarat Laurențiu Furtună, Director e-commerce și digital Auchan Retail România.

  foodpanda va livra produsele solicitate într-o perioadă de maximum 60 minute de la momentul plasării comenzii. Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar de preluare a comenzilor va fi similar programului de funcționare al hipermarketurilor Auchan. Există posibilitate de prelungire în momentul ridicării restricțiilor de circulație.

  Începând cu 15 februarie, timp de două săptămâni, utilizatorii foodpanda vor beneficia de livrare gratuită pentru comenzile din oferta Auchan.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.