More

  Google anunță noi funcții pentru produsele sale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google anunță o serie de noi funcții pentru produsele sale. G Suite for Education devine Google Workspace for Education, iar noi funcții sunt disponibile pentru Meet și Classroom.

  Google anunță noi funcții pentru produsele sale

  G Suite for Education va fi numit Google Workspace for Education. Compania a dezvăluit prima dată brandul Workspace pentru suita sa de aplicații pentru birou în octombrie. Însă, suita axată pe educație a păstrat brandul G Suite până acum.

  Printre alte modificări aduse diferitelor niveluri, ediția gratuită G Suite for Education devine Google Workspace for Education Fundamental. De asemenea, G Suite Enterprise for Education devine Google Workspace for Education Plus. Dacă ești deja client G Suite Enterprise for Education, vei trece automat la Google Workspace for Education Plus.

  Google anunță modificări ale politicii de stocare a datelor pentru clienții săi din domeniul educației. Anterior, Google a oferit spațiu de stocare nelimitat instituțiilor calificate.

  Însă, începând de anul viitor, compania va muta școlile către un model de stocare pooling, oferind o linie de bază de 100 TB de stocare. Politica va intra în vigoare pentru toți clienții existenți Google Workspace for Education în iulie 2022 și va fi în vigoare pentru clienții noi care se înscriu în 2022.

  Există, de asemenea, funcții noi pentru serviciul de videoconferință Meet Google. Noile caracteristici includ:

  Abilitatea de a pune toți participanții pe „mute în timpul unui apel și de a termina un apel pentru toți cei care participă. Această funcție se lansează în curând și va veni mai întâi pentru clienții din domeniul educației.

  Reacții Emoji, care vor fi lansate până în august pentru toți utilizatorii Meet.

  Transcrieri de întâlniri, care vor fi lansate pentru educație și pentru întreprinderi Meet în cursul acestui an.

  În plus, Google integrează Meet și produsul său Google Classroom. Elevii nu vor putea să se alăture apelurilor Meet create din Classroom înaintea profesorului. De asemenea, Meet va putea restricționa întâlnirile doar la studenții și profesorii dintr-o clasă bazată pe o listă Classroom. Aceste caracteristici vor fi lansate mai târziu în acest an.

  Există, de asemenea, funcții noi pentru Google Classroom, inclusiv asistență pentru programe de completare de la terțe servicii și asistență offline pentru aplicația Classroom pentru Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here